13 grudnia planowany chernobylite
Servonauts i Wand projekt jeszcze w listopadzie
Qubic też jeszcze w listopadzie i grudniu sporo mocnych (jak na nich) tytułow ma na Switch.
Wyniki? 3 kw zada nie urwał ale czwarty urwie :) przepływy mimo inwestycji (760k)ciągle na plus i już 2.8 mln na koncie grupy qubic
Raport masakra, zadłużenie rośnie w lawinowym tempie, gierki po 1 zł nie sprawią że firma zacznie zarabiać, dużo gorzej niż 2023 i już znamy powód rezygnacji przed czasem że skupu. W spółce robi się finansowa bryndza. Przy takiej firmie 6 mln zadłużenia to już kosmos, a perspektywy bardzo mgliste.
Jeszcze raz poczytaj raport i poszukaj właściwej rubryki, tam masz wzrost zadłużenia o 500 tys I razem już jest prawie 6 mln, czas zderzyć się z prawdą tym bardziej, że trzeba to będzie zacząć spłacać, za chwilę na odsetki nie będzie.
Podaj mi miejsce gdzie jest mowa o 6mln
Jakiego rodzaju to zadłużenie? Kredyt?
Piszesz o qubic jednostkowo czy o całej grupie bo trąci tu delikatną manipulacją jak nie celowym wprowadzeniem w błąd
Obudź się .. Giełda dyskontuje przyszłość ... A w Grupie Qubic przyszłość to multum premier z największą w historii ..
Chernobylite to żyła złota ...
4 kwartał będzie rekordowy , tak w segmencie przychodu jak i zysku ....
Czarnobyl to tu dopiero będzie, jak akcje poniżej 1 zł będą fruwały, a w tym kierunku to wszystko zmierza. Naganiajcie śmiało dalej, ja wiem swoje i tego się trzymam, gościu zrobił akcjonariuszy w trąbę I dla mnie jest spalony a jego wiarygodność zerowa.
Tak na szybko wycieczka po raporcie:
- str. 20 - wzrost środków trwałych o 100.000 - kupili jakiś budżetowy samochód ?
- str. 21 należności krótkoterminowe 3,5 mln
- str. 22 zobowiązania krótkoterminowe 4,5 mln
- str. 23 pomijając amortyzację, która nie jest wydatkiem pieniężnym jesteśmy około 600 tyś na plusie,
- w kasie mamy 2,8 mln,
Sytuacja stabilna bez zagrożeń, kluczowy IV kwartał 2024
No odpowiedz gdzie? Która rubryka? Skonsolidowany czy jednostkowy?
Masz na myśli cała pozycję zobowiązań czy kredyt jako formę zewnętrznego zadłużenia?
Napisz konkretnie i zamknij nam usta