• wza Autor: ~xxx [77.106.162.*]
    tak to prawda,że walne jest 21lipca i myślę,że to dobry pomysł by poszło nas tam więcej by w końcu się czegoś dowiedzieć........
  • Re: wza Autor: ~realista do xxx [83.11.173.*]
    no dobra, tylko jak mam zarejestrować akcje na WZA. przecież z biura maklerskiego nie wybiorę.
  • Re: wza Autor: ~wit [91.150.177.*]
    Tylko w spółce mają wszystkie dane akcjonariatu i po materializacji też akcje. Może jakaś pani Lusia po okazaniu dowodu przed WZA mając listę będzie rejestrować?
  • Re: wza Autor: ~realista do wit [83.11.173.*]
    może byc i tak. też tak pomyślałem, ale chciałbym mieć pewoność, żeby nie jechać kawał drogi a na końcu usłyszeć; z czym do ludzi.
  • Re: wza Autor: ~dash [83.175.191.*]
    skoro spółka kiedys wystapila o dematerializacje akcjito nie ma opcji by ktokolwiek dostal papier na walne z bm. tym bardziej ze w ogloszeniu nie ma slowa o zwyklej procedurze rejestracji na walne. wg mnie beda rejestrowac z dowodu osobistego na podstawie listy akcjonariuszy ktora dostali z kdpw. a zatem do zobaczenia 21 lipca.

mam tylko pytanie; walne jest w warszawie czy wroclawiu?
  • Re: wza Autor: ~tooooo [82.115.80.*]
    ja mam tylko pytanko to znaczy że może odzyskamy kase
    do tego jeszcze daleko, wszystko zalezy od planow wiekszosciowych, generalnie nikt nie robi emisji bez celu, juz lepiej pozwolic na likwidacje i po problemie. ale nawet w najlepszym wypadku nastawil bym sie na kilka lat oczekiwania.

ktos wie w ktorym miescie jest walne: wa-wa czy wroclaw?
  • Re: wza Autor: ~bolesław [83.17.92.*]
    MONITOR SĄDOWY I GOSPODARCZY NR 123/2009 Z DN 26.06.2009
    w dn 21.07br godz 11ul.Złota 61 lok.101 odbędzie sie NWZA .Obecność można rejestrować od 10.00 na miejscu.

Zapomnieki dopisać ale to jest Warszawa, we Wrocławiu jest ul. Złota ale nie ma tylu numerów
    dzięki!

ciekawy jestem jaki ktoś ma powód robić emisje w spółce z 200 mln długów, przecież dziś prościej założyć firmę od podstaw. oby to nie było tylko wyciągniecie kasy od akcjonariuszy.
  • Re: wza Autor: ~realista [83.11.185.*]
    ja jestem ciekawy kto jest inicjatorem tego NWZA.

ciekawe czy zmieścimy się w tym lokalu. z tego co widzę wiele osób planuje się tam zjawić. ja jadę nawet tylko po to by wybrać akcje i móc je sprzedać po za giełdą w celu uzyskania tarczy podatkowej.
  • Re: wza Autor: ~r.w [192.168.200.*]
    Czy mógłby ktoś potwierdzić że chodzi tu o Elektromontaż Export którego dotyczy poniższa informacja:
    _ Syndyk masy upadłości spółki Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Elektromontaż-Export S.A. informuje, iż w dniu dzisiejszym, tj. 12 grudnia 2007 roku, Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy oddalił wniosek Zarządu spółki o zmianę opcji postępowania upadłościowego z upadłości obejmującej likwidację na upadłość zmierzającą do zawarcia układu.
    ..i który od tego momentu nie jest notowany na giełdzie.
    Dzięki i pozdrawiam.
  • Re: wza Autor: ~xxx [77.106.162.*]
    zarząd spółki celowo, zamieszcza informację by wprowadzić ludzi w błąd i by jak najmniej nas tam się zjawiło.....ciekawe dlaczego????znam osoby wmieszane w to wszystko i też odradzali mi przyjście,a mi się wydaje,że tym razem warto się zjawić......
[x]
ELEKTROEX 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.