• Przychody narastajaco!!! Autor: ~EdwinNek [46.113.14.*]
    Kwartał do kwartału narastajaco pobili o ponad 90%
  • Re: Przychody narastajaco!!! Autor: ~Kurmanajadzanadze [37.248.175.*]
    Dodruk też narastająco
  • Re: Przychody narastajaco!!! Autor: ~Kol [94.254.162.*]
    Kamikadze skończ już dyżur, bo musi przed sesją Maliniak zacząć. Prześlij się i wróć z nowymi pomysłami.
  • Re: Przychody narastajaco!!! Autor: ~fenon [89.64.58.*]

coraz lepiej
    teraz tylkokurs w góre
  • Re: Przychody narastajaco!!! Autor: ~InżynierMaliniak [31.61.180.*]
    Postaw więcej wykrzykników, może podejdzie jakiś łoś z ulicy, któremu ożenisz swój kwit. Ps. Doliczyłeś już inflację roku 2024 do wtopy na akcjach?
  • Re: Przychody narastajaco!!! Autor: ~WTOPIONY [78.11.112.*]
    Próbują zakłamywać rzeczywistość. 600000 akcji a oni chcą wzrostów przecież to norma tutaj, że po wynikach jest czerwień.. już nawet papier 035 nie ma siły przebić
  • Re: Przychody narastajaco!!! Autor: ~Kol [5.173.212.*]
    Licząc akcje Łukaszewicza FF to niecałe 25% poproś mamę niech ci pomoże policzyć, ile akcji jest w obrocie. Naganiajcie dalej, bo jestem już po stronie tych, którzy chcą odkupić jak najtaniej. Można grać na giełdzie, nie zniechęcając ani, zachęcając do zakupu akcji. Spółka jest na NC, a tu spółki nie rosną pod, czy po wynikach, a liczą się informacje. Nie ma informacji, nie ma wzrostów. Do tego giełda na czerwono to zawsze ktoś sprzeda, a nawet ktoś komuś zależy , żeby uwalić kurs będzie przerzucał między rachunkami coraz niżej w nadzieję na jakieś SL. Nawet dla was to powinno być dość proste, ale może, skoro słaba spółka to i naganiacze nie najwyższych lotów. Pokażcie trochę klasy.
  • Re: Przychody narastajaco!!! Autor: ~Kurmanajadzanadze [5.252.212.*]
    No ale obliczając zysk na akcję to się liczy ogólna ilość a nie tylko te w wolnym obrocie ......
  • Re: Przychody narastajaco!!! Autor: ~Kol [94.254.132.*]
    Zabawne, na rynku głównym jest sporo spółek z kiepskim C/Z a wy warujcie na spółeczce z NC. Pamiętaj, że akcje są nie dopuszczone do obrotu, a kolejna sprawa to, że akcje można umorzyć wystarczy uchwała. Pewnie o tym słyszałeś. Co tu się będzie działo nie wiem, bo te miliony dodruku nic im nie daje oprócz posiadania pakietu większościowego, a wypchnąć w rynek się tego nie da. I ostania ważna sprawa, skoro już się odniosłeś do mojego wpisu, to mam tylko nadzieję, że rozumiesz co oznacza odkupić akcje.
  • Re: Przychody narastajaco!!! Autor: ~Xxx [188.33.224.*]
    Nadzieja matką.. wiadomo kogo..
  • Re: Przychody narastajaco!!! Autor: ~Kol [94.254.132.*]
    To panie xxx, skoro ja chcę akcje odkupić, a napisałeś, że nadzieję matką… to uważasz, że taniej nie będzie?
[x]
HUBTECH -0,43% 0,23 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.