Tak, liczyłem na więcej, co nie znaczy że oddam akcje. Cieszy mnie wzrost przychodów + zysk operacyjny. Nowe info że weszli w nową branże i to pochłonęło napewno środki. Można sprawdzić na allegro jak sprzedają, mają kilka kont.
Fakt jest taki że przy 12ziko firma warta 19,2 mln z zyskiem netto 4,2 mln. FF bardzo niski, okej przechodzimy w korektę która się faktycznie należy biorę na klate. Czas na GPW też widać jest ciężki.
Mój scenariusz jest taki że papier będzie wyzbierany i wtedy ruszy. Przy taki wskaźnika to jest perła. 4 kwartał 4-5mln przychodu i max 1mln zysku.
10 zl i tak zaliczy a później zobaczymy co dalej. Nie widzę euforii na forum, znaczna część juz dzisiaj sprzedała...pozostali to uczynią w najbliższych dniach
O 10PLN możesz zapomnieć, wczoraj nie było to tym bardziej dzisiaj nie będzie … kto miał sprzedać ten sprzedał i bardzo dobrze.
Teraz już tylko góra a perspektywy są wyśmienite.
Rozumiem koszty poniesione na uruchomienie nowej branży beauty, wymagało to zainwestowania. I jak zaobserwowałem sprzedaż n różnych kanałach idzie wyśmienicie, a to jest branża która nie ma limitu.
Wolę żeby teraz zysk był mniejszy, a żeby dalej inwestowali, zwiększali przychody i zyski w przyszłości.
Nie chwalą się, a robotę robią…..mało jest takich firm…..