Jaki hurt obudź się... Oni głównie zaopatrują sklepy stowarzyszenie a te są na wymarciu czego nie rozumiesz? Moim zdaniem kwestia czasu kiedy zaczną sprzedawać się po kawałku.
Ale prezes nie ma wpływu na kurs a ma wpływ ile sobie zysku wypłaci :)
On nie handluje Akcjami po za tym, a też po za tym ma akcje koło 3 zl więc i tak jest zarobiony
Już uwierzę ze sprzedaje się akcje na wieloletni dnie spółki na totalnym zniechęceniu wręcz opluwaniu ,jak tu np. jest, do ceny 8 zł która to anale podawali do sprzedaży na tej właśnie cenie. A ten wujek dobra rada jakiś nagon poduszcza ucieczką .Weź ty się klupnij w główkę młotkiem z taką doradą!!!!
Kolego Ech poznaj po I.P.,że dziś dialogowalem z z Tobą na wątkach Allegro. Mamy podobne poglądy. Czy oprócz kupowania dziś Allegro myślałeś też o kupnie totalnie zdołowanego Eurocashu. Może parę zdań wymienimy tutaj
Eurokash ładowałem na ostatniej sesji i Allegro również no wiesz jak to zrobiłem ale kupić na samym dołku to nie zawsze się udaje . Martwi mnie teraz nasz wig20 co spadł poniżej psychologicznego wsparcia 2200pk. Jak w poniedziałek SP500 pójdzie na północ i dolar na południe to będzie duża szansa na odreagowanie . Ja nie trzymam nigdy longa bo życie mnie nauczyło że to nie popłaca. Na allegro w czwartek miałem farta bo prawie w dołek trafiłem a sprzedałem pod koniec sesji ale czy historia się powtórzy ? czas pokaże . Powodzenia