Raport wrzucili o 15:34,jakby dla ratowania spadającego kursu. Do godz.17:00 jakiejś popytowej reakcji,w związku z pozytywnym raportem,nie udało się osiągnąć. Do zmiany kierunku potrzebne jest grubsze info,np.podpisanie umowy z,jak rubasznie określono,"Partnerem" z Cypru. Od 25 czerwca,gdzie podano info o rozpoczęciu negocjacji umowy wydawniczej dla gry Barkour,cisza jak makiem zasiał.
Wyniki b.d. pewnie nikt z kapitałem nie analizuje spółki. Najciekawsze jest to że spółka sprzedała akcje pod spółki po 30zl za akcję a posiada jeszcze 538k = ponad 15m cash... C/w jest już w okolicy 0.4. ja ciągle dobieram pakietami na kolejnych minimach.
Popytowej akcji nie było, bo rynek nie czekał wczoraj z niecierpliwości na raport VGS. Obroty od dłuższego czasu pokazują, że pojedyncze osoby interesują się Spółką. Dokładnie komunikat o wydawcy z Cypru i brak odniesienia się do tego w ogóle trochę słabe, bo powinien Ł. odnieść się czy wydają sami, czy szukają innego wydawcy itd, to dosyć istotne info. Liczenie wartości Moneatersów na podstawie ceny transakcji...musiałeś to tak policzyć, ale ja też jestem trochę ostrożny jeśli chodzi o takie wewnętrzne transakcje Spółek zależnych na NC.
Czekamy na pozostałe info, na Wishlist #1908, więc bardzo powoli to idzie.