• 800k zarobili w kwartal Autor: ~Reto [94.254.132.*]
    Czyżby nadchodziły lepsze czasy….?
  • Re: 800k zarobili w kwartal Autor: ~Rado [37.30.16.*]
    Barkour tutaj zrobi robotę. Z gry Stray o kocie też się śmiali a sprzedała się w 5 milionach egzemplarzy.
  • Re: 800k zarobili w kwartal Autor: ~Varek [89.79.79.*]
    Raport dobry. Jak będą rozwijać EV to zarobią. Do dobre IP i Bee też.
  • Re: 800k zarobili w kwartal Autor: ~Aro [88.156.115.*]
    Zgadzam się że raport jest dobry jak na tę spółkę ale czy to wystarczy do zmiany kierunku kursu... zobaczymy.
  • Re: 800k zarobili w kwartal Autor: ~Realistabis [185.56.211.*]
    Raport wrzucili o 15:34,jakby dla ratowania spadającego kursu.
    Do godz.17:00 jakiejś popytowej reakcji,w związku z pozytywnym raportem,nie udało się osiągnąć.
    Do zmiany kierunku potrzebne jest grubsze info,np.podpisanie umowy z,jak rubasznie określono,"Partnerem" z Cypru.
    Od 25 czerwca,gdzie podano info o rozpoczęciu negocjacji umowy wydawniczej dla gry Barkour,cisza jak makiem zasiał.
  • Re: 800k zarobili w kwartal Autor: ~Kamil [185.152.122.*]
    Wyniki b.d. pewnie nikt z kapitałem nie analizuje spółki. Najciekawsze jest to że spółka sprzedała akcje pod spółki po 30zl za akcję a posiada jeszcze 538k = ponad 15m cash... C/w jest już w okolicy 0.4. ja ciągle dobieram pakietami na kolejnych minimach.
  • Re: 800k zarobili w kwartal Autor: ~wwe [31.186.215.*]
    Popytowej akcji nie było, bo rynek nie czekał wczoraj z niecierpliwości na raport VGS. Obroty od dłuższego czasu pokazują, że pojedyncze osoby interesują się Spółką.
    Dokładnie komunikat o wydawcy z Cypru i brak odniesienia się do tego w ogóle trochę słabe, bo powinien Ł. odnieść się czy wydają sami, czy szukają innego wydawcy itd, to dosyć istotne info.
    Liczenie wartości Moneatersów na podstawie ceny transakcji...musiałeś to tak policzyć, ale ja też jestem trochę ostrożny jeśli chodzi o takie wewnętrzne transakcje Spółek zależnych na NC.

Czekamy na pozostałe info, na Wishlist #1908, więc bardzo powoli to idzie.
  • Re: 800k zarobili w kwartal Autor: ~Realistabis [185.56.211.*]
    Po blisko pół roku koniec ciszy jak makiem zasiał.
    Jakoś mnie to specjalnie nie dziwi.
    W arkuszu Ukasz wystawia coraz więcej akcji na sprzedaż.

• Re: 800k zarobili w kwartal Autor: ~wwe [31.186.215.*]
    Pytanie czy w ogóle był jakikolwiek wydawca...bo info o negocjacjach z wydawcą z Cypru to zawsze można sobie dać. Info na miarę Simfabric itp
  • Re: 800k zarobili w kwartal Autor: ~turbo_riziko [79.185.98.*]
    do tego kapitalizacja pakietu akcji ovid to dla var na tą chwile bańka do przodu...
  • Re: 800k zarobili w kwartal Autor: ~KopiecKreta [5.173.168.*]
    Jeszcze na Varsav będzie wysoko. Cierpliwości
  • Re: 800k zarobili w kwartal Autor: ~Robert [83.26.227.*]
    KopiecKreta jak to widzisz ,bo siedze na tym od 3,80 zl
    pozdrawiam
[x]
VARSAV 0,45% 0,45 2026-05-28 14:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.