Tak nisko nie moze spaść nawet po dzisiejszej konferencji :) Nie wiem czy byłeś ale Prezes nawet nie odpowiedział na wszystkie pytania (bo podobno miał kolejne chyba ważniejsze spotkanie niż z akcjonariuszami) tak jakby bał się przyznać, że jest aż tak źle...
Ta spółka to scam. Wszedłem tu latem poczytać jak Rokicki ja chwalil a jak on cis chwali tzn że jest na szczycie jak kiedyś VARSAV GAME STUDIOS po 2.40 dziś 0.43 grusze ahaha wtedy dat 68 zł dziś ? Ahaha
Tak, niestety, sprzedałam ze stratą kilkanaście procent. Odkupię może po 30-32zl ale skoro to 70proc jest nie zrobione to mój mandat zaufania do prezesa się skończył.. Na koniec pozostaje pytanie co się stało że ktoś wyłożył miliony i kupił w emisji po 55zl Do zobaczenia na innych spółkach lub przy 30zl
Pociągnij po wykresie ostatnie dołki - te od 30 zł......zobacz, że poziom 36,2 leczy dokładnie na tej linii, to może być dobry moment na K., ale NIE MUSI......30 zł o których piszesz?
Piszę o 30zl kiedy pakowali się grubo na zakupy a potem ubierali po 60zl. I uważam że jest szansa po ostatnich rewelacjach prezesa by znów tam zmierzać. Zrobić emisję po 55 i spaść na 36zl plus bajki na konferencji i brak dotrzymania obiecanych 70proc to już za dużo jak dla mnie. Uciekłam z tej spółki
Miałam Onde po 10zl i sprzedałam. Nie doczekałam się 5H a wszystkie projekty muszą robić od nowa bo pozwolenia na budowę się skończyły. Poza tym mam teorie że będą chcieć kupić Onde tanio do jakiejś spółki SP
Alicja, brawo za męską decyzję, straty trzeba ucinać, a zyskom pozwolić rosnąć. Innego wyjścia nie ma. Czas szukać spółek, których zyski rosną. Wbrew pozorom jest ich dużo.