• Dziś na 0 Autor: ~John [94.254.161.*]
    Zaczyna odbijać, oby dziś na zero. Do końca roku 50, a później tylko wyżej.
  • Re: Dziś na 0 Autor: ~Bullet [46.112.4.*]
    Mylisz się, tu już dawno odbiło ... komuś
  • Re: Dziś na 0 Autor: ~Grzegorz [193.0.242.*]
    Tak nisko nie moze spaść nawet po dzisiejszej konferencji :) Nie wiem czy byłeś ale Prezes nawet nie odpowiedział na wszystkie pytania (bo podobno miał kolejne chyba ważniejsze spotkanie niż z akcjonariuszami) tak jakby bał się przyznać, że jest aż tak źle...
  • Re: Dziś na 0 Autor: ~BigShort [78.30.65.*]
    Ta spółka to scam. Wszedłem tu latem poczytać jak Rokicki ja chwalil a jak on cis chwali tzn że jest na szczycie jak kiedyś VARSAV GAME STUDIOS po 2.40 dziś 0.43 grusze ahaha wtedy dat 68 zł dziś ? Ahaha
  • Re: Dziś na 0 Autor: ~Alicja [37.31.50.*]
    Tak, niestety, sprzedałam ze stratą kilkanaście procent. Odkupię może po 30-32zl ale skoro to 70proc jest nie zrobione to mój mandat zaufania do prezesa się skończył.. Na koniec pozostaje pytanie co się stało że ktoś wyłożył miliony i kupił w emisji po 55zl Do zobaczenia na innych spółkach lub przy 30zl
  • Re: Dziś na 0 Autor: ~tu [89.76.145.*]
    Po co ?
    Ta spółka istnieje od 2012 roku i od tego czasu nie zanotowała 1 zł zysku.
    Akce były obejmowane po 10gr w programach lojalnościowych.

Kuszą umowy z Barclays, UEFA i właściwie tyle
  • Re: Dziś na 0 Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    Pociągnij po wykresie ostatnie dołki - te od 30 zł......zobacz, że poziom 36,2 leczy dokładnie na tej linii, to może być dobry moment na K., ale NIE MUSI......30 zł o których piszesz?
  • Re: Dziś na 0 Autor: ~Alicja [83.7.70.*]
    Piszę o 30zl kiedy pakowali się grubo na zakupy a potem ubierali po 60zl. I uważam że jest szansa po ostatnich rewelacjach prezesa by znów tam zmierzać. Zrobić emisję po 55 i spaść na 36zl plus bajki na konferencji i brak dotrzymania obiecanych 70proc to już za dużo jak dla mnie. Uciekłam z tej spółki
    Rozumiem. Spójrz na to z 2 strony....jeśli te "bajki" się sprawdzą? Zobacz jaki wtedy potencjał.
    Mój deadline to był ten rok. Akcje sprzedałam.. Wszystkim życzę zarobku, ja idę inwestować w inne spółki
    Powodzenia! Zerknij na ONDE...
    Miałam Onde po 10zl i sprzedałam. Nie doczekałam się 5H a wszystkie projekty muszą robić od nowa bo pozwolenia na budowę się skończyły. Poza tym mam teorie że będą chcieć kupić Onde tanio do jakiejś spółki SP
  • Re: Dziś na 0 Autor: ~Sławomir [31.61.253.*]
    Alicja, brawo za męską decyzję, straty trzeba ucinać, a zyskom pozwolić rosnąć. Innego wyjścia nie ma. Czas szukać spółek, których zyski rosną. Wbrew pozorom jest ich dużo.
[x]
DATAWALK -0,92% 148,56 2026-04-02 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.