Dnia 2025-06-26 o godz. 02:09 ~TeściowaSzeregowego napisał(a): > Melduję się synku. Dzięki, że mnie ubrałeś. Teraz dokupuję ciuszków, bo jeszcze mi mało :)
Jeszcze jedno pytanko. Dalej mam klepać ci te zielone łapki, czy już sobie sam poradzisz Beniu?
Kolejne ech ,w takich wydmuszkach to nowy Prezes bez wyrazu i odzewu rynku jak i działalność spółki.
Poparta brakiem szacunku do akcjonariuszy w kwestii między innymi planów ,strategi i informacji typu co z dronem,co z akcjami C.
Po co takie spółki są na giełdzie.Poza własnym snobistycznym ego nic nie wnoszą.
Ech,Ech
Dnia 2025-06-28 o godz. 16:42 ~Tiger napisał(a): > Kolejne ech ,w takich wydmuszkach to nowy Prezes bez wyrazu i odzewu rynku jak i działalność spółki. > > Poparta brakiem szacunku do akcjonariuszy w kwestii między innymi planów ,strategi i informacji typu co z dronem,co z akcjami C. > > Po co takie spółki są na giełdzie.Poza własnym snobistycznym ego nic nie wnoszą. > > Ech,Ech
A po co tu jesteś i skrobiesz? Na co liczysz? Nie szkoda ci czasu?
Bieńka to rozumiem. Inwalida na wózku i sączenie fałszywego jadu na forum to dla niego hobby. Chłop nie ma, co ze sobą zrobić, to przynajmniej popisze trochę głupot, które mu przychodzą do głowy.