wysoki net cash, rosnące fcf pomimo inwestycji w zingflow. WIdać że są meeega napaleni na ten projekt i już wiedzą po rozmowach z klientami że im wypali :) dla mnie przy tej wycenie to darmowa opcja która wywali logintrade w kosmos :)
to Twoje zlecenie po 10ziko w arkuszu? ja bym swoje ustawił ale mój broker nie pozwala poza widłami.... eh tak by stało i pokazywało jakiej wartości oczekuje :) 10x można było zrobić w 6lat :) ja jestem od ponad 2ziko właśnie przez zingflow :)
Z raportu: "Spółka szacuje, że start-up Zingflow LLC działający w dynamicznie rozwijającej się branży AI odegra kluczową rolę w generowaniu zarówno przychodów, jak i zysków w ramach grupy kapitałowej, co jednocześnie może Spółce otworzyć drogę na główny parkiet GPW" Obecna kapitalizacja 16mln, potrzeba chyba 50mln do przejścia na GPW. Wymóg kapitalizacji będzie spełniony przy kursie +-10zł i jest to możliwe przy dobrych infach z US w następnym roku
tak dla spółek z NC do przejścia na gpw wystarczy około 50m PLN (12m EUR) a dla nowych debiutantów ponad 60m (15mln eur) tak przyszły rok będzie bardzo interesujący dla ich działałności
na to nie ma co liczyć :) uwierz mi ..... :) jest to tak mały podmiot i tak mały ff ale spoko przez to można zarobić xx razy :) a i być widocznym akcjonariuszem jak się pojdzie na wza :) wystarczy że tym razem zrobią skalowalny produkt a taki ma być i na to liczą :) akcje pofruną... zresztą mało ich jest w karnecie :)
Ogólnie jest bardzo optymistycznie na wątku ale są ku temu powody. Jedyne co może przeszkodzić to bessa która może czaić się za rogiem.
Potrzebne będą szczegóły jaki udział w projekcie będzie miał login trade skoro mają być rundy finansowania więc przypuszczam, że udział będzie maleć. Może wtedy pojawi się w akcjonarjacie zingflow fund który będzie też odpowiedzialny za pilnowanie kursu logintrade.
Mnie interesuje czy zingflow docelowo ma być spółką publiczną notowaną na GPW, jaki udział minimalny będzie miał logintrade, czy planowane jest wypłacanie dywidendy w przyszłości.
Proponuję by Zarząd wziął pod uwagę raportowanie miesięczne jak wygląda sytuacja w projekcie zingflow. Tutaj musi być mocne IR aby informacje docierały do jak najszerszej grupy inwestorów. Wysoka wycena logintrade to lepsza pozycja w negocjacjach rundy finansowych zingflow.