Po co maja mowic inaczej, skoro dziala? 13 lat zyją juz za wasze, biurereczko na rynku we wro, wyjazdo wycieczki, prestiz bycia CEO.Elon Musk stanie na Marsie a Wieczynski i Piecko dalej beda startupem w fazie rozwoju u progu przełomu, juz za momencik xD
Nie mam akcji. Znam Pilab/Datawalk, juz z nimi rozmawiajac mailem wrazenie ze to scam(pomysl piecka w okolo ktorego to zbudowano byl ma poziomie projektu studenckiego i to na ocene 3). Lubie za to tu przyjsc raz na rok i patrzec ze mialem racje, to moj guiltypleasure
Dnia 2024-11-14 o godz. 19:21 ~akak napisał(a): > Muszę posłuchać co takiego powiedział, że minus 10 % na liczniku dzisiaj .
-10% bylo juz zanim sie odezwał na konferencji, bo w necie "komentarz" spółki do wyników sie pojawił ... po prostu nie zrobią tego co obiecywał przez cały rok...mamy powtórkę z zeszłego roku.. "ci niemądrzy klienci nie chcą tych kontraktów w terminie podpisywać..." a taki przeciętny anal z BOŚ mówił im już na początku roku że nie dadzą rady.
Można było się spodziewac , zwłaszcza w połowie listopada. Dlatego dziwi mnie az taka reakcja , trochę efekt kuli śnieżnej. Co by nie pisać miałeś rację, że ściemnia gościu, ale może przynajmniej 20 % ... !?
Po tej konferencji wprost przyznali ze daty podpisywania umów przez klientów to loteria 1..2...3 lata... czas trwania czarnej dziury ;/ i dla wieczyńskiego to sie stało normalne tak jakby miał wieczne finansowanie ;/
Ten cały hype co niby ich ta "federalna służba " tak wychwalała to zamówienie konkretne moze złożyć w przeciągu roku.... (w przeciągu roku to DW moze juz nie istnieć. ;/) ( jeśli to są Niemcy to jak świnia niebo zobaczą zlecenie i kasę przez kolejny rok jak tam budżet w czerwcu będzie ?)
Ja niestety się z dużą stratą z tąd po 8 latach ulatniam, prezes juz na ten moment śmierdzi kłamstwem co Q ;/