• wyniki Autor: ~luk [83.17.231.*]
    jak obstawiacie wyniki za Q3
  • Re: wyniki Autor: ~Maciej [54.240.197.*]
    To co napisalem wczesniej:

"Przychody -15%, brak umowy od 2 lat. Dofinansowanie jest, ale trzeba wylozyc swoje, a narazie same minusy.

Raport widze conajmniej slabo, bo nad marza wciaz nie potrafia zapanowac i wypracowac zysku. Dodatkowo stare decyzje ciagna sie juz bardzo dlugo.

Spolka raczej spadnie do 12-13zl po tym raporcie, oby przyszly rok przyniosl im madrzejsze decyzje i wrocimy chociaz na 22-23 :)"

Niestety trzymam sie swojej decyzji... moze nawet w okolicach 10zl zakreci sie dzis/jutro.
  • Re: wyniki Autor: ~Sebo [5.173.186.*]
    A co chcesz tanio kupić że takie głupoty piszesz !!
    Przecież były podane wstępne wyniki i nie były takie złe A nawetmoże i lepsze będą i ta dotacja to zaraz zacznie się zbieranie
    Poczekajmy kilka godzin. Pisze co realnie spolka ze soba zrobila. mysle ze pisanie na forum nie wplywa na czyjes decyzje - bynajmniej nie powinno. Otwarta dyskusja kto co mysli, ja uwazam ze spolka nie trafila z inwestycjami - takie jest moje zdanie, a czy sie myle okaze sie niebawem - nie ukrywam ze chcialbym sie mylic :)
  • Re: wyniki Autor: ~Wyrewolwerowany [193.0.108.*]
    Wyniki takie, że ani w jedną, ani w drugą.
    Chyba moje przypuszczenia apropo 12zl sie sprawdza... Spolka naprawde ma potencjal, ale zarzad chyba musza wymienic...
  • Re: wyniki Autor: ~Wyrewolwerowany [31.0.74.*]
    Na razie, to moje przypuszczenia się sprawdzają, bo cena stoi w miejscu
[x]
BEEIN 1,65% 9,25 2025-09-12 14:40:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.