• sypacz..... cd Autor: banan55 [80.238.97.*]
    Zarząd Power Media S.A. informuje, że w dniu dzisiejszym do Spółki wpłynęło zawiadomienie od Andrzeja Parszuto o zmianie ilości posiadanych akcji i głosów w trybie art. 69 ustawy o ofercie publicznej.
    Na skutek transakcji sprzedaży akcji Power Media SA w dniach od 26 czerwca 2009 do 8 lipca 2009 roku nastąpiła zmiana posiadanych przez Andrzeja Parszuto głosów o wartość większą niż 2% ogólnej liczby głosów.
    Przed ww. transakcjami Andrzej Parszuto posiadał 1.197.478 akcji (18,71%) dających 2.072.478 (23,29%) głosów.
    Aktualnie Andrzej Parszuto posiada 997.483 akcji (15,58%) dających 1.872.483 (21,04%) głosów.
  • Re: sypacz..... cd Autor: ~sypacz [83.20.171.*]
    O rany, to On nas zasypie, ta spółka będzie po 0,20 zł jak się wysypie.
    Ale urządził spółkę i wspólników.
    Nic dodać, nic ująć
  • Re: sypacz..... cd Autor: ~rwaaaaaaaaaaa [89.75.144.*]
    a ja się pytam co robi Zarząd. Miło i przyjemnie się przygląda czy coś zamierza uczynić np. pozyskać finansowanie lub znaleźć jakiś podmiot zainteresowany współpracą i objęciem np jakiejś liczby akcji tak z 10%.
    Ludzie róbcie coś a nie tylko info z kolejnego sypania mistera P.
  • Re: sypacz..... cd Autor: ~JAG [217.96.63.*]
    Ale wy ludzi jesteście.

Parszuto od ostatniego infa posiadał coś około 340tyś akcji, którymi mógł wam sypać (akcje dopuszczone do obrotu) pozostałe to akcje imienne. W tym czasie przewaliło się 730tyś akcji a on wywalił 200tyś wniosek jest taki że pozostało mu 140tyś które może wywalić.

Zapewne to info spowoduje zanik popyt i resztę będzie musiał sypać przez kilka sesji. Dzisiaj zresztą też sypał.

Jednym słowem załatwił was na cacy. Ubierał w akcje podczas kiedy była szansa na największe wzrosty.

• WYPRZEDZIĆ PARSZ... U TO TO TO Autor: ~Slay [194.106.211.*]
    Byłem blokować a Baba z domu powiedziała po jaki h.......... I tak transakcje będą na 15 więc Pan nie przystąpi... bo Pan ich nie ma w tej ilości co Pan myślał,że ma.... i po blokadzie.... ja sypię w poniedziałek.........
  • Re: ~Slay Autor: banan55 [80.238.97.*]
    że he ? jeszcze raz, powli.... oddychaj

"I tak transakcje będą na 15 więc Pan nie przystąpi... bo Pan ich nie ma w tej ilości co Pan myślał,że ma"

ani słowa nie rozumiem
  • Re: ~Slay Autor: ~Slay [194.106.211.*]
    wczoraj i dziś dokupiłem 10 kilo.... one rozliczają się w 3 dni robocze.... więc te co miałem do czwartku to mam zablokowane a te co np. dziś to je mam ale ich nie mam :) Panie Parszuto masz pan dziękczyńcę....
    aaaaaa, to ło to chosi.... myslałem ze poszedłes do niej z wyciagiem z konta a łona mówi ze ty nie masz tego co tam masz :)

• HIT SEZONU Autor: ~Slay [194.106.211.*]
    poczekaj to drugi hit ci zapodam.... tylko muszę wersję kopiowalną znaleźć.... :)
  • Re: HIT SEZONU Autor: ~Slay [194.106.211.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=6&_EspiID=200260&_DocID=386198&_Site=ESPI&_CheckSum=-333497132

NO NIESTETY MUSZĘ TYLKO ZACYTOWAĆ....

ZWRACA SIĘ SZCZEGÓLNĄ UWAGĘ.....ŻE W NIEKTÓRYCH OKOLICZNOŚCIACH... MACIE TO.... JEDZIEMY NA MAŁEJ TYKAJĄCEJ BOMBIE :)
  • Re: HIT SEZONU Autor: ~Basia [88.220.162.*]
    ......, ktora wzstryeli fajerwerki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: HIT SEZONU Autor: ~Slay [194.106.211.*]
    zapisałaś się Basieńko...do wtorku masz faktyczny czas....ale znajdź ten tekst to może nie być za wesoło... od niektórych w ogóle nie kupią.... doczytajcie
    Dla podstawowym pytaniami są:
    - jaka jest odpowiedz na wezwanie
    - ile akcjie jest zablokowane
    - ile akcji zablokuja do wtorku
    - co sie wydarzy miedzy 15 a 22.07

ZAPYTAJCIE WE WTOREK PRZED 16 ILE W WASZYM DOMKU DNB JEST ZAPISÓW... CZY DUŻO.... BO NIESTETY TO RODZIMY DLA PAUEROWCUFFF WIĘC ONI BĘDĄ ZWLEKAĆ DO OSTATNIEJ CHWILI... A NIEKTÓRYM TO NAWET NIE W GŁOWIE ZAPISYWANIE SIĘ... WOLĄ SYPAĆ :(
  • Re: ~Slay Autor: ~FightŁapa [89.76.248.*]
    Bardzo mądre pytania banan55. Ja sobie dokładnie takie same pytania zadaję od dwóch tygodni. Pytanie podstawowe jeszcze jedno jest:
    - dlaczego skupują po 5.70, akcje tej firmy nigdy w historii tyle nie kosztowały
    WŁAŚNIE... A KNF WYJAŚNIAŁ WSZYSTKIM ŻE NIE JEST TO WEZWANIE W ROZUMIENIU PRAWA O WEZWANIACH... A MY UBRANI... SIEDZIMY I ODBIERAMY OD PANA P... WORY Z AKCJAMI I LICZYMY NA CUD
    hmmm.... z jednej strony KNF zwrocil na to uwage, fakt, ale nie podjal interwencji, wiedzac przeciez ze zapisy trwaja....

gdyby mógł w jakikolwiek podwazyc wezwanie to nie dopusciliby do zapisow....

poprzerzucaja sie listami otwartymi, a my siedzimy i liczymy na spekule :)
  • Re: ~Slay Autor: ~JAG [217.96.63.*]
    W TVN CNBC Biznes prezes się wypowiadał że dlatego po 5,70 będą skupować ponieważ chcą aby ci co brali w ofercie po 5zł też mogli wziąć udział w skupie i zarobić.
  • Re: ~Slay Autor: ~FightŁapa [89.76.248.*]
    ...... czyli znajomi królika
[x]
IFIRMA 0,83% 30,20 2025-10-01 16:25:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.