• Aneks. Autor: ~Moralnosc [83.11.79.*]
    Witam
    Kto za to odpowiada?
    Kto poniesie konsekwencje?
    Czy nie można renegocjować umowy?
    Pozdrawiam
  • Re: Aneks. Autor: ~Sowa [94.254.229.*]
    -Zarzad ATD, prezesa juz nie ma,
    - Nikt nie poniesie konsekwecji, bo RN czytaj wlasciciele na to sie zgodzili,
    - nie bwrdzo byl przetarg widzialy galy co braly, przypomnę Asseco nie zlożylo oferty, bo warunki w zapytaniu ofertowym byly nie jasne, a i ich ofertq byla najnizsza, duzo nizsza niz budzet zamawiajacego. Tacy fachowcy
  • Re: Aneks. Autor: inseratlink [31.60.98.*]
    Zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia wynosi 275 966 490,00 zł brutto

Złożóno 2 oferty:
    1. ACCENTURE Sp. z o.o. IT Util Sp. z o.o. (517 725 951,18 zł.)
    2. A2 Customer Care Sp. z o.o. Atende S.A (154 329 531,72 zł.) - wybrana oferta!!!

To są czasy gdy Prezesem Zarządu był Pan Marcin PETRYKOWSKI

Więcej szczegółów:
    https://swpp2.gkpge.pl/app/demand/notice/public/48594/details

• Re: Aneks. Autor: ~Sowa [83.24.74.*]
    Dokladnie o tym pisalem. Zysk z tego kontraktu juz przepadł, aby nie dolozyli wiecej niz 20-30. Potem pewnie trochę odrobią przy aktualizacjach czy poprawkach. Ale ogolnie slabo, zobaczymy co jutro powiedza
    Fakt jest ze reszta w grupie ma wyniki bardzo dobre
  • Re: Aneks. Autor: ~Pola [83.144.126.*]
    Wiesz coś o czym ja nie wiem?
    TrustIT nadal przynosi straty i ja nie wiem,
    czy to się kiedykolwiek zmieni.
    Ta firma to dla mnie tabula raza.
  • Re: Aneks. Autor: ~Sowa [83.24.74.*]
    Zasadniczo chodzilo mi o całość Grupy ATD sumarycznie. Pollicz zeby nie straty w A2CC zysk po 3q spokojnie przekraczalby 15 mln netto. Tak nie jest i dlugo nie bedzie, stąd nerwy. Inne spolki z branzy sie rozwijaja ale tez monetyzują to co robią, tu jest slabiej.
    Osobiscie dalej wierzę, ze to się zmieni w dlugim horyzoncie ale potrzeba zmian. Zarowno w srodku jak i akcjonariacie, niestety, bo jak nie to du....
[x]
ATENDE 3,13% 3,62 2025-09-11 17:01:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.