• Targi a podaż dominuje Autor: ~Joszi [31.0.53.*]
    Coustawisz to wrzucą
  • Re: Targi a podaż dominuje Autor: ~inwestor [212.160.253.*]
    tak to jest, na Zrembie dobierałem i dobierałem , ciągle sypali , każdy chciał tylko wywalać , a teraz cóż...
    Połowę ze Zrembu za jakiś czas przeżucę na Yoshi :)
  • Re: Targi a podaż dominuje Autor: ~Hehe [31.60.91.*]
    Cieszę się że Ty jesteś typem inwestora który tylko zarabia i za każdym razem podejmuje trafne, zyskowne decyzje, ale mam prośbę. PrzeRZuć proszę trochę pieniędzy na słownik języka polskiego.
  • Re: Targi a podaż dominuje Autor: ~Ala [91.192.199.*]
    Pamiętam jak lata temu mówiłeś Kup mennice skarbową i miałeś rację
  • Re: Targi a podaż dominuje Autor: ~GG [93.105.178.*]
    Nie da się ukryć, że do Yosi trzeba mieć cierpliwość.
    Na Zrembie było wiadomo, że coś się musi wydarzyć i była to kwestia czasu i tak samo jest teraz na Yoshi
  • Re: Targi a podaż dominuje Autor: ~Hehe [90.156.104.*]
    Cieszę się że jesteś inwestorem którego decyzje są zawsze trafne i zawsze przynoszą zyski. Ale teraz prosiłbym Cię byś przeRZucił trochę pieniędzy na zakup słownika ortograficznego.
  • Re: Targi a podaż dominuje Autor: ~inwestor [212.160.253.*]
    Oczywiście nie zawsze są trafne (ale co do Yoshi, Synektiku, XTB miałem od początku dobre przeczucia). Za błąd przepraszam, pisząc z telefonu coś czasem krestyńsko poleci, a nie ma możliwości edycji.
    Słownik mam nie jeden - mądry człowiek uczy się całe życie, głupi uważa, że wie już wszystko ;)
  • Re: Targi a podaż dominuje Autor: ~Ala [91.192.199.*]
    Nie ma sprawy, a propos Sławek telefon masz ten sam? pamiętasz ekoś z EEX
  • Re: Targi a podaż dominuje Autor: ~KierownikAG [194.5.213.*]
    A co sądzicie a raporcie 3Q jakie przewidywania

Ja przesiadłem się z Laurena może tu coś zarobie tam jakoś nie widzę perspektyw. Uwierzyłem w te bajki o tworzywie. Chociaż może jak sprzedałem. To wzrosnie i Lauren

Tutaj to przynajmniej są porządni ludzie i na forum coś piszą coś się można dowiedzieć jakieś zdjęcia cokolwiek a tam ściana płaczu była nic nie działa mało informacji nawet fejs tych polimerów nie działa Th się coś dzieje za to cokolwiek. A tam.nawet forum bankier notowań nie ma dramat jakby wszyscy zapomnieli
  • Re: Targi a podaż dominuje Autor: ~Inwestor [31.60.98.*]
    Trudno powiedzieć, nie było raczej żadnych sygnałów, że ten już będzie na plusie. Muszą być konkretne umowy z podanymi kwotami. Wydaje mi się że wraz z MBR na Hyperbary takowe się pojawią.
  • Re: Targi a podaż dominuje Autor: ~GG [93.105.178.*]
    W krótkim terminie sprawa wygląda następująco. Targi w Niemczech są od 11 do 14 .11. 2024. Raport zapewne słaby i będzie opublikowany 14.11.2024. Ta data może być okazją do kupna.
    W styczniu Yoshi będzie uczestnikiem na targach w USA. Można żądać sobie pytanie, jakie jest prawdopodobieństwo, że po targach w Niemczech i USA nie będzie umów, a jakie że będą.
    Czy to jest ten czas...?
[x]
YOSHI 4,17% 2,50 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.