tak to jest, na Zrembie dobierałem i dobierałem , ciągle sypali , każdy chciał tylko wywalać , a teraz cóż... Połowę ze Zrembu za jakiś czas przeżucę na Yoshi :)
Cieszę się że Ty jesteś typem inwestora który tylko zarabia i za każdym razem podejmuje trafne, zyskowne decyzje, ale mam prośbę. PrzeRZuć proszę trochę pieniędzy na słownik języka polskiego.
Nie da się ukryć, że do Yosi trzeba mieć cierpliwość. Na Zrembie było wiadomo, że coś się musi wydarzyć i była to kwestia czasu i tak samo jest teraz na Yoshi
Cieszę się że jesteś inwestorem którego decyzje są zawsze trafne i zawsze przynoszą zyski. Ale teraz prosiłbym Cię byś przeRZucił trochę pieniędzy na zakup słownika ortograficznego.
Oczywiście nie zawsze są trafne (ale co do Yoshi, Synektiku, XTB miałem od początku dobre przeczucia). Za błąd przepraszam, pisząc z telefonu coś czasem krestyńsko poleci, a nie ma możliwości edycji. Słownik mam nie jeden - mądry człowiek uczy się całe życie, głupi uważa, że wie już wszystko ;)
Ja przesiadłem się z Laurena może tu coś zarobie tam jakoś nie widzę perspektyw. Uwierzyłem w te bajki o tworzywie. Chociaż może jak sprzedałem. To wzrosnie i Lauren
Tutaj to przynajmniej są porządni ludzie i na forum coś piszą coś się można dowiedzieć jakieś zdjęcia cokolwiek a tam ściana płaczu była nic nie działa mało informacji nawet fejs tych polimerów nie działa Th się coś dzieje za to cokolwiek. A tam.nawet forum bankier notowań nie ma dramat jakby wszyscy zapomnieli
Trudno powiedzieć, nie było raczej żadnych sygnałów, że ten już będzie na plusie. Muszą być konkretne umowy z podanymi kwotami. Wydaje mi się że wraz z MBR na Hyperbary takowe się pojawią.
W krótkim terminie sprawa wygląda następująco. Targi w Niemczech są od 11 do 14 .11. 2024. Raport zapewne słaby i będzie opublikowany 14.11.2024. Ta data może być okazją do kupna.
W styczniu Yoshi będzie uczestnikiem na targach w USA. Można żądać sobie pytanie, jakie jest prawdopodobieństwo, że po targach w Niemczech i USA nie będzie umów, a jakie że będą.
Czy to jest ten czas...?