To kluczowe miejsce. Mimo, że wcześniej mieliśmy oRGR, gdzie ramię startuje z 11,3 to już nie ma wątpliwości, że formacja została praktycznie zanegowana i mieliśmy tylko odreagowanie korektą w ruchu spadkowym. Czeka nas dokręcenie piątej fali na dół. Jak dojedzie do testowania historycznego dołka wtedy można próbować. Wcześniej grozi to startą kapitału. Oczywiście to jest scenariusz, który nie każdy nie ma pewnej realizacji, ale lepiej stracić zeta z urobku, niż wtopić kapitał wsiadając jak rynek nie rozstrzygnął.
Prawda. Wystarczy zerknąć na wolumeny jaki był przy ostatnich spadkach, widać było tymczasową ucieczkę z waloru. Cierpliwy dostaną swoją cenę i kupią, a narwańcy wsiadają na przysłowiową pałę.
Widzisz obrażasz mnie, wyzywasz, a moje myślenie się sprawdza. Witamy na 11,xx. Czekamy jeszcze jak USA wystąpię, a podobnych leszczy poubierają na zimę.
Dajcie jeszcze więcej minusów, a napewno to pomoże kursowi. Kto mądry stoi z boku i czeka na godziwą cenę za ten pasztet Solorza. Naprawią sprawy w sądzie to będzie bezpieczniej. Teraz to spółka bardzo wysokiego ryzyka.
Tak, tak. Bardzo wysokiego ryzyka... Przyjemnie się czyta takie pieprzenie przy kawie. Pozdrawiam cierpliwych akcjonariuszy, którzy widzą co tu się dzieje.
Po ile kupiłeś? 14? Poczytaj moje posty jak były okolice 13 zeta. Wtedy też nie wierzyli, że zejdziemy do 12, śmiali się, pluli, obrażali. Dziś 11 wybija.
Dnia 2024-11-12 o godz. 15:11 ~Wojtas napisał(a): > Po ile kupiłeś? 14? Poczytaj moje posty jak były okolice 13 zeta. Wtedy też nie wierzyli, że zejdziemy do 12, śmiali się, pluli, obrażali. Dziś 11 wybija.
Jedyne co znalazłem z twojego IP przy 13żł to post poniżej, pozdro
Autor: ~ [37.47.250.*] 2024-09-06 17:04 Na fix wziąłem po 13.75. Mam nadzieję dobrać jeszcze po 13.50. Czy 13 to wątpię, dużo zależy od szerokiego rynku.