• sprzedaż 4kw Autor: ~dyr_Krzakoski [78.9.179.*]
    Będzie korekta planów sprzedażowych na 2024? Może być ciężko na takim rynku sprzedać 900 mieszkań w 4 kwartale
  • Re: sprzedaż 4kw Autor: ~stolcgenerallisimus [77.65.100.*]
    Mówiłem ,prosiłem ,nie brać dywidendy, wzięliście , zostaniecie za to ukarani wzrostem kursu.
  • Re: sprzedaż 4kw Autor: ~Drake [212.122.207.*]
    Mam duży problem bo kupiłem właśnie mieszkanie(we wrześniu 2024) z Murapolu - w Bydgoszczy. Okazało się że błędy w wykonaniu instalacji wodnej uniemożliwiają jego używanie. Dział reklamacji w Murapolu istnieje tylko na papierze - od ponad 1,5 miesiąca milczą i zlewają reklamację. Brak słów na taką firmę - bo okazuje się że nie jest to jednorazowy przypadek. Przyjdzie mi właśnie stoczyć batalię sądową. Szkoda na nich czasu i pieniędzy. Ostrzegam inwestorów i ewentualnych klientów przed tym deweloperem.
  • Re: sprzedaż 4kw Autor: ~Mateusz [178.36.107.*]
    A co nas to obchodzi, to giełda a nie formum o jakości budowy!
  • Re: sprzedaż 4kw Autor: ~Drake [212.122.207.*]
    Firma ma tragiczną jakość i zlewa reklamacje klientów która może przełożyć się wkrótce na sprzedaż. Tyle i aż tyle. Na rynku klienta - który nadchodzi - to będzie miało znaczenie.
  • Re: sprzedaż 4kw Autor: ~Mateusz [178.36.107.*]
    Oni zlewają już 11 lat od kiedy jestem w nieruchomościach i nic się tam nie zmienia. Sa nastawieni na liczby sprzedaży i są w tym dobrzy. Oni zrobią cele sprzedażowe choćby mieli dopłacać do tych lokali :)
  • Re: sprzedaż 4kw Autor: ~Drake [89.238.32.*]
    Zachowują się jak bandyterka - a postępowanie z klientami jest na granicy prawa. Ta ich polityka prędzej czy później się zemści.
  • Re: sprzedaż 4kw Autor: ~adams [89.151.41.*]
    Dlatego reset budowlanki jak najbardziej wskazany, aby obniżyć ceny i zdecydowanie poprawić jakość. Jakość przypomina czasy komuny gdzie nie dobrych narzędzi pomiarowych. Brak kupujących powinien zrobić swoje. Widzę tu trzy plusy 1. tańsze mieszkania. 2. lepsza jakość wykonania 3. tańsze akcje do zakupu po spadku
[x]
MURAPOL -0,95% 41,60 2026-05-27 11:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.