Dnia 2024-11-11 o godz. 20:11 abaladu napisał(a): > Przyciąga uwagę inwestorów do 20 -go b jasne bez infa Synhaverse jedyny producent leków z osocza w Polsce
to prawda, jedyny producent leku którego nie wyprodukował
Lek Gamma Anty D-150 ( cena 300 złotych) i Gamma Anty D-50.Mam do Ciebie dobrą wiadomość, znalazłem artykuł z wypowiedzią profesorów ( oczywiście z prof. Tomasiewiczem) którzy wyraźnie mówią o działaniu ówczesnego leku z osocza ozdrowieńców,a co najważniejsze, że wcale nie było potrzeby przeprowadzania testów na pacjentach.
Dnia 2024-11-12 o godz. 17:46 ~Optymista napisał(a): > prof. Tomasiewiczem) którzy wyraźnie mówią o działaniu ówczesnego leku z osocza ozdrowieńców,a co najważniejsze, że wcale nie było potrzeby przeprowadzania testów na pacjentach.
oczywiście że nie było potrzeba przeprowadzać żadnych testów na pacjentach. Do dzisiaj SynthOWCE wierzyłyby, że mają lek. A tak sprawa się rypła.
Mam nadzieję, że wreszcie zrozumiałeś,że absolutnie Synhaverse nie jest winny temu ,że lek nie został wprowadzony do produkcji. Był uzależnioniony od dostaw osocza od Polskich władz,jak i ( a może przede wszystkim) od decyzji Unii Europejskiej
Leku nie było i dlatego nie został wprowadzony. Badania wykazały, że nic nie wnosi. Ale Piróg zarobił sprzedając na samej górce. Obecny zarząd też ciągle żyje nadzieję, że po którejś bajce kurs ruszy. A kurs jak zaczarowany codziennie niżej. Buahahahha.
Dnia 2024-11-12 o godz. 21:02 ~Optymista napisał(a): > Mam nadzieję, że wreszcie zrozumiałeś,że absolutnie Synhaverse nie jest winny temu ,że lek nie został wprowadzony do produkcji.
Ale był winny ściemy którą rozpowszechniał. Już w połowie 2021 roku była dostateczna ilość dowodów, że osocze ozdrowieńców nie działa. Biomedek/Synthasia mamiły jednak dalej. Potem badanie na stu pacjentach, które trwało prawie rok.