obejrz na spokojnie wywiad na końcu prezes mówi że rozmowy trwają ciągle. Nie ma kropki nad i ,ale co ty piszesz , że zostali odprawieni to nie ma pokrycia z tym materiałem. Dodatkowo rozmawiają z Koreańczykami i francuzami.
Ja ich kompletnie nie rozumiem. Jest tyle spółek, instrumentów a barany uczepiły się tego Elektrotimu i piszą te bzdety jak nawiedzeni. Obiektywnie w ostatnich latach ELT to jedna z najlepszych spółek z GPW. Tak ciężko to zrozumieć, że ktoś odpala zwykły wykres z kursem akcji i widzi od początku roku 2023 ok + 420 % ( i to bez dywidend ) więc jaki jest sens pisanie o bankructwie, braku zamówień skoro z każdego kolejnego raportu widać co innego. Ile wy macie IQ ?
Kto oglądał uważnie wywiad zgadzam się z twoją opinią. Prezes mówił po pytaniu pana Konrada czy jest szansa na powrót sytuacji sprzed 2019 roku bo wtedy mieli te problemy swoję. To prezes rozwiał wątpliwości w żadnym wypadku nie będzie powtórki też to widać po wynikach. Sam kupiłem pewien pakiet i jestem 107% na plusie i cieszę się z tego