No ja czekam i czekam na te Wasze wzrost, na te infa
I tak będziecie o nich mówić miesiącami aż wreszcie może troszke ruszy do góry i będziecie się ekscytować i wrozyc po 20-30-50-100 pln za akcje
I jaka to wycena będzie w przeliczeniu na jedną akcję, oczywiście bez dodruku... Wydaje mi się że jak nie dostaną nic,albo jakieś powiedzmy 10 mln euro to jesteśmy bankrutami ...
Dnia 2024-11-11 o godz. 10:56 ~XXX napisał(a): > I jaka to wycena będzie w przeliczeniu na jedną akcję, oczywiście bez dodruku... Wydaje mi się że jak nie dostaną nic,albo jakieś powiedzmy 10 mln euro to jesteśmy bankrutami ...
spadles z wierzby czy z wielblada wypisujac takie teksty.....PlazaC wydala na inwestycje ponad 80 mln EUR a panstwo rumunskie mialo wspolpracowac zgodnie z umowa ale jej nie dotrzymalo....jesli wygraja to moze nie 425 ale jakies 150-200 mln EURO ...tak przypuszczam....
Widzieliście cały wysyp Profesorów_Nieszcześnikow od inwestycji giełdowych na różnych forach ? Wszyscy będą uczyć za darmo. To zawodnicy godni zainteresowania . XXX A co z tym konkursem giełdowym co miał zakończyć się w sierpniu ? . Chyba Ci Werbownicy wysokiej klasy fachowcy się pogubili ?