• kto robi sobie jaja? Autor: ~atomek [89.75.3.*]
    dzisiejszy kurs przed otwarciem 0,01 robi wrażenie.....!!!!! gratuluje pomysłodawcy inwencji twórczej. Prawie pozdrawiam..
  • Re: kto robi sobie jaja? Autor: ~dejw [62.111.231.*]
    Przecież to tutaj norma.
  • Re: kto robi sobie jaja? Autor: ~Soros [89.101.130.*]
    Siedze na tym papierze juz ponad rok. Gdybym wiedzial ze Blue czeka taka przyszlosc to bym w to nie wchodzil... zazwyczaj trzymam papier niedluzej niz 6 miesiecy. Obecnie jest wiele bardziej atrakcyjnych spolek na Newconnect-cie Chociazby SSI. A ten Bluetax stoi i stoi no i troche kapitalu mam zamrozonego. Chociaz z drugiej strony przy obecnej korekcie lepiej ze kurs trzyma sie sztywno na 0.08 i malo prawdopodobne by spadl nizej.

Infa odnosnie nawiazania wspolpracy z innymi podmiotami, nowe franczyzny nie maja zadnego przelozenia na kurs przy obecnej atmosferze wokol spolki.

W krotkim terminie jedyna nadzieja to taka ze w momencie rozpoczecia dalszych wzrostow (wrzesien) na Newconnect naplynie troche spekulacyjnego kapitalu, moze wtedy panowie S i W podadze info ze zawarli ugode (chociaz na to nie licze) + kilka dobrych newsow odnosnie franczyzn etc. +wzrost kursu FFI i kurs Blue podskoczy.

Co do kondycji spolki to jest nijaka. Nie ma tragedii ale nie ma rewelacji. Spolka musi wykazac sie wiekszym profesjonalizmem w zarzadzaniu i popracowac troche nad marketingiem i reklama, probowac wzbogacic swoja oferte (stowrzyc nowe produkty). Projekty bluebiuro i blueauto to takie dodatki, ktore nie wplywaja korzystnie na wizerunek firmy, bo oferta w nich przedstawiona jest dosc uboga i nie wydaje mi sie by byla wystarczajaco zyskowna (choc moge sie mylic). Umowa z firma z Niemiec jest duzym sukcesem i powinna byc istotnym argumentem w pozyskiwaniu nowych partnerow. Spolka musi sie bardziej postarac w pozyskiwaniu nowych klientow.

Mam 200k papiera i konkretna starte. Nie oddam akcji nawet gdyby cena spadla na 1 gr. Poczekam kolejny rok nawet i dwa i sprzedam z zyskiem. Tego jestem pewien.

Badz co badz ale forum Blue jest jednym z lepszych na Bankierze. Coraz wiecej idiotow/naganiaczy sie tu pojawia, ale czasami mozna przeczytac interesujace rozwazania.

Powodzenia i udanych wakacji.
  • Re: kto robi sobie jaja? Autor: ~coleman [83.26.169.*]
    Jakim trzeba być baranem żeby nie zrozumieć że tu już taniej nie będzie ?
    Po pierwsze kurs jest pod kontrolą
    Po drugie papier jest w posiadaniu silnego akcjonariatu
    Po trzecie radzę dać se spokój z tym 1gr bo nawet nie zauważysz jak ci pociąg odjedzie .
[x]
BELEAF -3,45% 2,80 2026-04-01 11:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.