Rozmawiałem telefonicznie z osobą odpowiedzialną za relacje inwestorskie w KHS parę minut przed 15 i jeszcze nie mieli żadnej oficjalnej informacji. Z rozmowy wymikało, że na Walnym nie było Syndyka, bo sam oczekiwał na oficjalne info do 15. Później miał wyjechać z pracy. Być może jest coś ważnego do przekazania i się zastanawiają nad dalszą strategią. Z tego co wiem po Walnym jest 24 godziny na podanie do wiadomości ustaleń z zebrania - chyba że się mylę. Jeśli ktoś ma lepsze infa to ię podzielcie.
Pozdrawiam
nie chcialbym nikogo martwic ale info chyba nie bedzie najlepsze, 150k akcji stalo na S do konca nikt nie kwapil sie z zabraniem... wyglada na to ze wyczekiwaliscie arabskiego szejka na zwa a tymczasem zostaliscie ubrani w akcje na 25 groniach w ciagu tych 2 dni... nawet bym sie nie zdziwil gdyby to zwa sie nie odbylo... pozdrawiam
wszystkim zainteresowanym dam jedną radę: jeżeli interesujecie się spółką to trzeba uczestniczyć w walnych- ja byłem a Wy czekajcie na oficjalną informację
powiem tylko ze wymieniono radę nadzorczą, a członkowie poprzednich organów nie otrzymali absolutorium - wyciągnij z tego wnioski. Uważam, że nie zdarzyło się nic "powalającego", pozdrawiam