to jest ładna gra, ale żeby oni to udźwignęli marketingowo. bo co z ładnej gry, jak nikt nie dowie się o jej istnieniu? skoro już mają współpracę z FD to niech poproszą ich koleżeńsko o wskazówki jak to rozegrać.
Tak, jak większość wywiadów z prezesami spółek. Trzeba jednak przyznać, że mają dobry plan na rozwój, oczywiście nie wiadomo co z tego będzie ale jestem dobrej myśli. Pokazali, że potrafią robić dobre gry mobilne, Angst jest naprawdę spoko, grałem w testy i wg mnie ma potencjał. Jak zwykle czas pokaże :)
Dokładnie, jest za wcześnie, żeby wieszać na nich psy. Mają fajne projekty w pipeline i nowa współpracę z Frozen. Dajcie im trochę czasu i nie bądźcie jak Erj, który oczekuje natychmiastowych efektów w postaci zysku. To nie jest branża spożywcza :)
człowieku, czekałem prawie dwa lata, mało? to czekajcie jeszcze dłużej :D kupuje popcorn na raport roczny, będzie niezła beka, w styczniu mniej więcej kończy im się hajs, a póki zjadą zyski z gry no to co .... dodruczek?
Erj czekałeś 2 lata i dalej siedzisz na tym forum :) W tej branży czeka się latami na efekty, jakbyś znał cykl tworzenia gier to nie zadawałbyś takich głupich pytań. Idź na krypto, podobno tam można szybko zarobić