Zwracam honor…
Gospodarka w handlu ledwo zipie a Toya poprawia wyniki RDR, zwiększa zapasy, zmniejsza zadłużenie (w stosunku do aktywów).
Są przygotowani bardzo mocno na boom gospodarczy po poluzowaniu polityki monetarnej.
Tylko czemu kurs jest tu gdzie jest??
Tylko ja już dwa lata, ponad dwa lata tutaj zmarnowałem i mam już tego dosyć. Co jeszcze tutaj midi się wydarzyć? Relacje inwestorskie tutaj nie istnieją, raz dostałem list z firmy jak to się cieszą że inwestuje swoje środki. Ktokolwiek z Was ma jakąś teorię co do tego czy warto to jeszcze trzymać?
Tworzą zapasy w recesji, aby wykorzystać magazyn w Chinach.
Branża deweloperska odbije to zapasy pójdą w rynek po wyższych cenach.
Ale niestety i tak nie odbije się to pewnie teraz na kursie
Ktoś duży pozbywa się akcji. Obroty bardzo wysokie jak na toye ostatnio. Co się trochę kurs podbije to zwała bo ktoś wywala po kilkadziesiąt tysięcy akcji
Kolego, przepraszam, ale skad taka „dezinformacja”? Probujesz jakos oczekiwaniami manipulowac?
Za popularnym serwisem mieli na koniec 2023 jakos 1.8proc spolki. Moim zdaniem to pytanie bardziej co pokaza na koniec 2024… a dowiemy sie pewnie na koniec stycznia. Realne zalozenie to chyba dalsza redukacja, pytanie o ile. Pozdr.
True, sorry, pomyliłem spółki bo jestem na kilku.
Co nie zmienia faktu, że ta cena nie ma absolutnie racji bytu i nie podejrzewałbym nikogo o wywalanie co bardziej o zbieranie.
Udzial w spolce w kwocie ok 10 mln zl wydaje sie maly przy obrotach jakie sa od poczatku roku. Gdyby ktos chcial mogl zajac juz kilka podobnych pozycji w 2024. Jaki z tego wniosek ciezko powiedziec. Czas pokaze.
A wiesz może jak sprawdzić czy Bank Norweski zszedł z pozycji tak, żeby wiedzieć w ten sam dzień? Bo podejrzewam, że na stooq.pl to nie będzie info z tego samego dnia.
To jest w domenie publicznej, np. agencje informacyjne to podaja. Ewentualnie u zrodla sprawdz przeszle komunikaty, bedziesz mial wiedze czego szukac. Pozdr.