• Wyniki Autor: ~Dawid [77.254.35.*]
    Zwracam honor…
    Gospodarka w handlu ledwo zipie a Toya poprawia wyniki RDR, zwiększa zapasy, zmniejsza zadłużenie (w stosunku do aktywów).
    Są przygotowani bardzo mocno na boom gospodarczy po poluzowaniu polityki monetarnej.
    Tylko czemu kurs jest tu gdzie jest??
  • Re: Wyniki Autor: ~Ubrany [5.173.233.*]
    I tak ch z tego. Jutro dalej stoimy w miejscu
  • Re: Wyniki Autor: ~Marcin [87.205.134.*]
    A liczy się co będzie jutro czy za kilka lat ?
  • Re: Wyniki Autor: ~Ubrany [5.173.233.*]
    Tylko ja już dwa lata, ponad dwa lata tutaj zmarnowałem i mam już tego dosyć. Co jeszcze tutaj midi się wydarzyć? Relacje inwestorskie tutaj nie istnieją, raz dostałem list z firmy jak to się cieszą że inwestuje swoje środki. Ktokolwiek z Was ma jakąś teorię co do tego czy warto to jeszcze trzymać?
  • Re: Wyniki Autor: ~Marcin [87.205.134.*]
    Zależy kiedy wszedłeś. Ja wszedłem po 6zl rok temu z założeniem siedzenia na papierze 10 lat. Póki co jestem zadowolony.
  • Re: Wyniki Autor: ~Haha [46.151.18.*]
    Zapasy ponad 456mln a kapitalizacja ok.563 mln?? XD
  • Re: Wyniki Autor: ~Ja [46.134.67.*]
    Czy dobrze widzę ponad 456 mln zapasów?
  • Re: Wyniki Autor: ~Borsuk [85.221.129.*]
    Dobrze widzisz. Idzie sroga zima. Obawiam się, że do wiosny im to nie wystarczy.
  • Re: Wyniki Autor: ~Dawid [77.254.35.*]
    Tworzą zapasy w recesji, aby wykorzystać magazyn w Chinach.
    Branża deweloperska odbije to zapasy pójdą w rynek po wyższych cenach.
    Ale niestety i tak nie odbije się to pewnie teraz na kursie
  • Re: Wyniki Autor: ~Nowy2 [80.50.132.*]
    Coś się kroi
  • Re: Wyniki Autor: ~PM [185.184.124.*]
    Aha , już się wykroiło .
  • Re: Wyniki Autor: ~Gffj [178.36.15.*]
    Ktoś duży pozbywa się akcji. Obroty bardzo wysokie jak na toye ostatnio. Co się trochę kurs podbije to zwała bo ktoś wywala po kilkadziesiąt tysięcy akcji
    Tak właśnie wygląda skup po określonej cenie.
    Ktoś powiększa portfel i pewnie niedługo okaże się kto to był.
  • Re: Wyniki Autor: ~Gffj [178.36.15.*]
    Najbardziej jestem ciekawy co z pozycją Norges Bank. Kiedyś mieli ponad 5% udziałów i od tamtej pory wywalają akcje
    Zejście poniżej 5% musieliby zgłosić raportem. Raczej obstawiam, że dobierają i prędzej spodziewam się raportu o przekroczeniu 10%.
  • Re: Wyniki Autor: ~Xyz [37.248.221.*]
    Kolego, przepraszam, ale skad taka „dezinformacja”? Probujesz jakos oczekiwaniami manipulowac?

Za popularnym serwisem mieli na koniec 2023 jakos 1.8proc spolki. Moim zdaniem to pytanie bardziej co pokaza na koniec 2024… a dowiemy sie pewnie na koniec stycznia. Realne zalozenie to chyba dalsza redukacja, pytanie o ile. Pozdr.
  • Re: Wyniki Autor: ~Dawid [37.47.148.*]
    True, sorry, pomyliłem spółki bo jestem na kilku.
    Co nie zmienia faktu, że ta cena nie ma absolutnie racji bytu i nie podejrzewałbym nikogo o wywalanie co bardziej o zbieranie.
  • Re: Wyniki Autor: ~Marcin [178.36.15.*]
    W 2022 roku mieli ponad 5%. Na koniec 23 roku ~ 1,8%. Czyli schodzili z akcji. Pytanie czy w 2024 też schodzili i co dalej z ich pozycją
  • Re: Wyniki Autor: ~Xyz [37.248.221.*]
    Udzial w spolce w kwocie ok 10 mln zl wydaje sie maly przy obrotach jakie sa od poczatku roku. Gdyby ktos chcial mogl zajac juz kilka podobnych pozycji w 2024. Jaki z tego wniosek ciezko powiedziec. Czas pokaze.
  • Re: Wyniki Autor: ~Marcin [178.36.15.*]
    A wiesz może jak sprawdzić czy Bank Norweski zszedł z pozycji tak, żeby wiedzieć w ten sam dzień? Bo podejrzewam, że na stooq.pl to nie będzie info z tego samego dnia.
  • Re: Wyniki Autor: ~Xyz [77.254.85.*]
    To jest w domenie publicznej, np. agencje informacyjne to podaja. Ewentualnie u zrodla sprawdz przeszle komunikaty, bedziesz mial wiedze czego szukac. Pozdr.
  • Re: Wyniki Autor: ~Xyz [31.0.77.*]
    Dla zainteresowanych: Norges Bank był w akcjonariacie na koniec grudnia 2024.
  • Re: Wyniki Autor: ~Marcin [77.253.164.*]
    Z jakim udziałem ?
  • Re: Wyniki Autor: ~Marcin [77.253.164.*]
    Widzę na stooq, że mają to samo 1,79 % udziałów co rok temu
  • Re: Wyniki Autor: ~Lkes [91.133.36.*]
    Ciekawe na co ten kredyt. 40 mln. Ktoś wie?
  • Re: Wyniki Autor: ~MajorSuchodolski [5.173.240.*]
    Kredyt na (...) koks i tajski boks
[x]
TOYA 1,72% 9,47 2025-09-11 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.