• jest ryzyko Autor: ~Gracz [93.105.211.*]
    Witam akcjonariuszy. Osoby, które chcą kupić proszę spojrzeć na kanał i RSI. W tym momencie uderzamy w górną bandę kanału a RSI 77. Jest ryzyko korekty. Do przemyślenia.
  • Re: jest ryzyko Autor: ~Mario77 [78.88.27.*]
    Będzie korekta to się dobierze papier. Ale tu jest NC i to co piszesz nie jest respektowane..Równie dobrze w jeden dzień może być wzrost 100%. RSI i kanały to wig20
  • Re: jest ryzyko Autor: ~Ktmrn2 [31.0.91.*]
    Zerknij na arkusz z prawej. Weź pod uwagę, że moja pozycja na 5,5 jest zabetonowana. HODL
    Ale wiadomo - sami decydujecie :)))))
  • Re: jest ryzyko Autor: ~Gracz [93.105.211.*]
    Wciągacie w grę niedoświadczonych. Może przebije bandę chwilowo ale czy oni mogą zarobić? Muszą sami to przemyśleć.
  • Re: jest ryzyko Autor: ~Ktmrn2 [31.0.78.*]
    Uwielbiam przestrogi anonimowych, bezinteresownych wolontariuszy z Bankiera. :))))))) Róbcie swoje.
    Mam nadzieję, że nie pożyczaliście tych papierków bo będzie zonk. :))))
  • Re: jest ryzyko Autor: ~Dejw [46.112.85.*]
    Jak byliśmy na 0,46 to też były głosy żeby nie kupować, bo stypa i nic się nie dzieje, najgorsza spółka itp itd, defetysta nigdy nie strzeli się w okazję
    Nie gram shorta. Dlaczego piszę to co widzę gdyż jestem długie lata na GPW i wiem jedno tutaj chodzi tylko o wyniszczenie długoterminowych. Coś innego jak w USA gdzie technika ma znaczenie. Ja nikogo na nic nie namawiam piszę co widzę a decydują ewentualni kupujący.

Więc dlaczego tutaj tracisz swój czas?
    Chcesz być wyniszczony czy raczej chcesz zrobić kółko pod AT - śmiało :)))))
    Debiut był po 2 zł a obecnie spółeczka jest w zupełnie w innym miejscu niż na debiucie. Decyduj sam.
    Masz rację debiut dużo wyżej. Spółka jest niedowartościowana i to nie podlega dyskusji ale mówmy o technice, a to wskazuje, że teraz czeka nas korekta a potem kto to wie?
    Dodam tylko jeszcze, że tutaj najważniejszy jest czas. W USA rozgrywka trwa 6 do 9 miesięcy na GPW a tym bardzie na NC od 6 miesięcy do 9 lat. To jest tylko przestroga dla nowych ( według mnie jest szczyt). Główna cecha na NC jest cierpliwość. Dlatego pozdrawiam wszystkich cierpliwych:)
    Jeżeli uważasz, że jest szczyt to pewnie już tych akcji nie masz i chcesz je taniej odlupić. Nie ma problemu. To wolny kraj :))))
    Masz rację. Chciałbym jednak wyrazić szacunek za rozmowę. Rzadko się zdarza na bankierze taka rozmowa bez złośliwości i chamstwa. Mimo moich obaw życzę dużych wzrostów o i nowego ATH.
  • Re: jest ryzyko Autor: ~Mario77 [188.146.156.*]
    Ja powiem tak. Jak spółki lecą w dół z wysokiej półki to nikt nie pisze ze rsi kanał itd. Tylko mamy teksty że spółka będzie kosztować minus xxxx zł. Ale jak z oberwanego dna ruszy marne 50% to zaczynają się teksty o RSI itd. Kolego spółka inwestuje, poprawia mocno model biznesowy oraz wyniki. W dodatku idzie dobra koniunktura w tych tematach. Także poziom blokady akcji przez kolego ktmm2 jest realny. Ale nie w miesiąc:)
  • Re: jest ryzyko Autor: ~Lukas [89.78.48.*]
    I po co? Po co to robisz? Jestem tu praktycznie o debiutu, kiedy jesteśmy w dołku i zaczyna odbijać to przychodzi taki „gracz” i gada… i dziwi się, że rośnie… i na co?
  • Re: jest ryzyko Autor: ~Kraft [31.0.60.*]
    Nie mów nic o USA, napompowane balony aż się zygac chce, wykresy idą jak szalone, czekam na płacz wszystkich których naciągnęli
    Masz rację wskazując spółki z pierwszych stron gazet ale... szukając głębiej znajdziesz spółki o niskiej kapitalizacji z bardzo dobrymi wynikami, a te robią swoje...
[x]
ROBSGROUP -22,03% 0,23 2025-08-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.