moje wpisy są kasowane ,,,, jednak produkty forka będą jednymi z pierwszych dostępnych na nowej konsoli ,raport tradycyjnie od 2018 będzie pozytywny ,pytanie tylko w jakim stopniu ?
No, no xD Zaraz pewnie ha zacznie przekonywać, że zbychu przeciągał to wydawanie remaków do czasów premiery nowej konsoli i wtedy od strzała pojawi się 12 remaków xD
"SPISEG KACYKÓW". A tak serio przecież teraz się twoje też pojawiają. Miałem to samo, bo przez ostatni tydzień praktycznie nic nie mogłem napisać, bo było kasowane, a w zasadzie chyba się nawet nie pojawiało.
No to pisz merytoryczne i dłuższe to może admin nie będzie ci ich kasował. Np. nie pisz o 30 zł, 400 000 sprzedanych kopii, że misie to będzie hit, że fm zje hotd. Najprościej jest obserwować i wyciągać wnioski. Nie bronić tego co nie jest do obrony.
Tak ściśle rzecz biorąc to oni powiedzieli, że nowa konsola ma być oficjalnie ujawniona i zapowiedziana przed końcem marca 2025 (niekonieczne dostępna w sprzedaży).
Natomiast to co jest najistotniejsze to, że Nintendo oficjalnie potwierdziło, że gry ze "starego" Switcha będą kompatybilne z nową konsolą i będzie możliwość przeniesienia swojego konta użytkownika. To bardzo dobra wiadomość.