• Nowa konsola Autor: ~Set [188.146.0.*]
    Oficjalne info od nintendo, nowy switch do 31 marca 2025
  • Re: Nowa konsola Autor: ~Alek [87.207.171.*]
    Dla nad info neutralne. My zajmujemy się przekładaniem premier, a nie premierami gier.
  • Re: Nowa konsola Autor: ~ha [79.185.5.*]
    moje wpisy są kasowane ,,,, jednak produkty forka będą jednymi z pierwszych dostępnych na nowej konsoli ,raport tradycyjnie od 2018 będzie pozytywny ,pytanie tylko w jakim stopniu ?
    Z całą pewnością? Co wydamy Kirigami czy inny badziew?
  • Re: Nowa konsola Autor: ~prawdaboli [109.243.65.*]
    ha, zaraz kasowane, bardziej zastępowane np postami kolegi Alka :))
    No, no xD Zaraz pewnie ha zacznie przekonywać, że zbychu przeciągał to wydawanie remaków do czasów premiery nowej konsoli i wtedy od strzała pojawi się 12 remaków xD
  • Re: Nowa konsola Autor: ~ma [109.196.156.*]
    Moje wszystko usuwane. Alek jakim cudem Ciebie nie moderują?
    "SPISEG KACYKÓW".
    A tak serio przecież teraz się twoje też pojawiają. Miałem to samo, bo przez ostatni tydzień praktycznie nic nie mogłem napisać, bo było kasowane, a w zasadzie chyba się nawet nie pojawiało.
  • Re: Nowa konsola Autor: ~ma [109.196.156.*]
    Bo nie są w ogóle merytoryczne i są krótkie?
    No to pisz merytoryczne i dłuższe to może admin nie będzie ci ich kasował. Np. nie pisz o 30 zł, 400 000 sprzedanych kopii, że misie to będzie hit, że fm zje hotd. Najprościej jest obserwować i wyciągać wnioski. Nie bronić tego co nie jest do obrony.
  • Re: Nowa konsola Autor: ~Ktoś [89.151.25.*]
    Tak ściśle rzecz biorąc to oni powiedzieli, że nowa konsola ma być oficjalnie ujawniona i zapowiedziana przed końcem marca 2025 (niekonieczne dostępna w sprzedaży).

Natomiast to co jest najistotniejsze to, że Nintendo oficjalnie potwierdziło, że gry ze "starego" Switcha będą kompatybilne z nową konsolą i będzie możliwość przeniesienia swojego konta użytkownika. To bardzo dobra wiadomość.
[x]
FOREVEREN 1,01% 3,00 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.