A komu sie nie spodobal moj post ze go usunal?....brs nie sprzeda tego co ma na gpw tylko zapewne w tranzakcjach pakietowych....zapewne maja juz pomysl....brs musi zarobic wiec papier pojdzie po dobrej cenie.....jakis fundusz? Firma faramacetyczna ? Spozywcza? Bo przeciez nie odkupi tego roman ....nie sprzedawac w dolku bo bedzie placz....komu tak zalezalo na tym wpisie ze go usunal?
Włącz wykres od 2008 roku i jest potężna fo4rmacja ORGR . Tylko czekać na dobre wieści ze spółki jak wszystko się zepnie . Teraz drugie ramię rysują a może być nie wiadomo jak długie
Może wyniki cudem będą na plusie ?
Może już nie wynoszą przez ogrodzenie suplementów i statek międzygalaktyczny wylądował pod kikolem i już jest załadowany drożdżami i obierze kurs na Oriona ?
Ile tam bylo ostatnio na minusie ? Chyba ponad 3 banki...lipiec ,sierpien ,wrzesien z czego mieli zarobic? ...moim zdaniem bedzie minus.pytanie tylko jaki?....wystarczy ze kobieta podpisze tylko jedna umowe i zrobi sie plus ...czasami wydaje mi sie ze robia ten minus celowo.....gdyby wyniki byly ok to juz kurs szedlby w gore
Chcialbym wejsc do tego ich biura i zobaczyc co oni caly dzien robia?jak wyglada ich dzien pracy...? Co robi ten nowy spec zatrudniony za niezla kase....
A gdy spotkają znajomych to udają że mają telefony przykładając do ucha piloty telewizyjne . I udają mówiąc do pilota jak towary schodzą i jakimi piniędzmi obracają . A prawda jest brutalna -PINIĘDZY NIE MA .
na tygodniowym wykresiku albo podwójne dno , albo ORGR . obie formacje prowzrostowe pod przyszły tydzień z raportem za 3 kwartał.Może wreszcie zarobią ze 100 zeta .
Ja uwazam ze to co sie dzieje na tej spolce to matrix.czy ktos uwierzy ze ona nadal pisze przez ponad rok te strategie? Dawno by ja opublikowala ale dostala bana i ma czekac ,tak samo z umowami.gosc sie na cos upral i ma to sie wszystko zgrac w jeden ciag zdarzen....moze czeka na zatwierdzenie tego patentu?..tylko to moze jeszcze potrwac....tu moze byc dlugo minus jak i w chwile moment zrobia duzy plus