przecież to on dołuje kurs - i nie zabraknie mu kasy bo na górce sprzedaje a na dołku odkupuje i już zarobił kilkadziesiąt mln- policz 100ml akcji sprzedane z różnicą ceny 1 zł .Zobacz jak na debiucie zblokowali wybicie.
Ty chyba nie wiesz co piszesz, i widać że nie przeanalizowałeś ESPI, tam jest czarno na białym napisane, po ile skupuje animator. Nie wiem czy wiesz ale każdy taki ruch mysi zostać opublikowany zarówno kupno jak i sprzedaż. A według espi animator bardzo mocno podbija kurs na zamku. Cały zeszły tydzień praktycznie podbijał. To on dal sygnał skupu przy 19,30 do 19,7. Następnie podbil do 21,9, potem na zamku wzrosło o 50 groszy. Gdyby nie animator, tkwilibyscie teraz w okolicach 17 zł....
Inwestujesz w coś, gdzie nawet nie czytasz podstawowych informacji, a potem wyciągasz własne absurdalne wnioski, sugerując przy tym że łamane notorycznie jest prawo, nie wiedząc nawet tego. I jak Ty grasz, na giełdzie...
Przemysławo - nie sugeruje że jest notorycznie łamane prawo tylko że brak rzetelnych informacji - kpiny z akcjonariuszy. Chyba nie potrafię czytać bo nie doczytałem się w EPSI rzetelnych informacji na temat animatora - może podasz ile to animator kupił akcji np : 25 a ile 27 i ile 30 a może ile to kupił 4 czy 5 i ile ma obecnie akcji w posiadaniu procent- czy ma już 100 milionów akcji bo nie mogę tego nigdzie doczytać. A może przeczytaj dzisiejszy komunikat jest czytelnie chyba napisany i podaj co w nim jest napisane czy sprzedał czy kupił 3,16 % ,
moi drodzy, proszę poczytać dokładnie na trojmiasto pl i znaleźć artykuł na temat prezesa zabki. na dzień dobry wywalił papier warty parę milionów złotych.
nic wam to nie mówi?
to był wałek od początku, wszystkie media rozpływały się w superlatywach jaka żabka jest cudowna,
nic wam to nie mówi?
poziom polskich graczy jak czytam jsw, orlen, czy żabki, moi drodzy, jak zaczynałem parę lat temu przygodę z giełdą ludzie popełniali te same błędy... giełda jest dla cierpliwych, szczególnie nasza polska... kupuje się tylko dołki i czeka się na cenę docelową na pzu, pko i orlen, reszta się nie liczy...
York- tak od samego początku i cała piątkę miałem w portfelu- to były czasy . Ale też w 97r straciłem 26% zarobionej kasy. Pamiętasz wtedy widełki były tylko plus 10% i minus 10% i nie zdążyłem wszystkiego sprzedać.