• Bioton - info Autor: ~Masakra [37.225.84.*]
    Polecam przeczytać.
    Fajne podsumowanie prac i kierunku w Bioton - info z 4 listopada.

https://www.rynekzdrowia.pl/Farmacja/Mamy-jedna-z-najwiekszych-fabryk-produkcji-biologicznej-w-Europie-Mowa-o-Biotonie,264525,6.html
  • Re: Bioton - info Autor: ~Grabarz [176.111.230.*]
    Jeśli eo cię jara to źle z tobą.
  • Re: Bioton - info Autor: ~Jb [77.254.0.*]
    Bioton to łakomy kasek na rynku farmaceutycznym. Największa fabryka, strategiczny produkt i... Majbardziej pożądany lek na odchudzanie na roadmapie. Kurs eksploduje
  • Re: Bioton - info Autor: ~moc [31.135.199.*]
    Spółka - mogą niektórzy sie śmiać i drwić z tego - ma znaczenie strategiczne dla Polski to po pierwsze i dlatego jest u mnie w portfelu , a po drugie wydaje mi sie że chińczycy opuszczą pokład i zacznie sie nowy rozdział dla firmy.
    Dawno takich bzdetów nie czytałem. Nowy rozdział? Wyjście Chińczyków, wejście kogoś z......Indii? Z Afryki? A może z Europy?....z Albanii na przykład? :D Obsadzenie swoich ludzi, inna strategia, polityka itp. To ile na to dajesz? 20, 30 lat???
  • Re: Bioton - info Autor: ~Misiu [85.222.39.*]
    Z upa dliny przyjdzie ten co kupił Ursus.
  • Re: Bioton - info Autor: ~Gab [109.128.159.*]
    Tylko dlaczego, jak to taka fajna , strategiczna i z perspektywą spółka, to kurs leży od kilkunastu lat i nikt tego nie tyka ?
    Też myślę, że Chińczyk wyjdzie. Rząd Chin wstrzymał inwestycje w Polsce, ze względu na to, że Polska poparła wprowadzenie ceł na ich auta. Wojna handlowa trwa.
    Czy coś z tego marketingowego pierolenia wynika? Są tam jakieś nowe informacje o jakichś kontraktach?
    Info nie ma bo Jeremy jest figurantem, bierze kasiorkę dokąd się da i jest szczęśliwy. Może jeszcze pobyć prezesem, ale może też go nie być na pstryknięcie palcami. Czy ktoś wierzy w jego lojalność i zaangażowanie? Kontraktów nie ma bo Novo, Lilly i Pfizer wszystko zamiatają. Bioton dorwał "inwestora" a Yfan był średniakiem, jak się przymierzał do analogów, teraz na rynku nie znaczy już nic. Czy ktoś będzie chciał kupić tą masę upadłościową po nikim? Nie sądzę. Kto tego nie rozumie jego sprawa. Można oczywiście pisać te bzdety o świetlanej przyszłości jak paru tutaj (Jb jest babą (kucharką). Idę o zakład)
  • Re: Bioton - info Autor: ~-dareczek- [31.0.56.*]
    I bendom mieli leki na rozum tesz. Wtedy bendzie wyszczał.
[x]
BIOTON -0,24% 4,16 2025-09-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.