I tak co jakiś czas. Scenariusz powtarza sie
Co kurs urośnie i się odbuduje to ktoś go mocno w dół zsuwa.
Nieciekawie też wygląda demo, mało osób w niego gra
Przyszłość nie jest jasna i pytanie co zastaniemy za jakis czas na akcjach tej spółki
Czy nie dotrzemy do 30 gr ? Na to wygląda
Cóż, widać jakieś pojedyńcze osoby kupiły 5-10k akcji pod demo, ale niestety tutaj pełna gra nie robi nawet tyle szumu co demo, więc czekamy na cud na ECC w nadchodzącym 2025...
Jak nie było marketingu, to nikt nie wie nawet, że demo wyszło. Nie ma się co dziwić, że mało osób zagrało. Gra całkiem spoko i na pewno lepiej się zapowiada od Drifta.
W marketingu możemy i my pomóc, tylko niech ta gra będzie naprawdę warta zakupu, to sam chętnie ją wypromuje, bo uwielbiam samochodówki, ale takie które mnie czymś przy ciągnęły i zatrzymały, np do dziś ledwo co grałem w Forze, a Gran Turismo 7, NFS U2, tDU2 się grało i gra, przynajmniej w gt 7:).
Jak narazie to nie ma żadnej rzeczy która może przyciągnąć do dodania gry chociażby do wishlisty. Brak jakiego kolwiek filmiku z gry, tego jak ma wyglądać gameplay, strona na steam pusta są tylko same zdjęcia z gry i krótki opis. Pasuje to zacząć zmieniać
Mial po 0.1 i nie sprzedal po 4, a po 0.4 jest ok? Na stracie wisza d..e jak ja, ktore uwierzyly w cuda na kiju, a dostaly grupe pasjonatow bez biznesowych umiejetnosci. I w ktoryms momencie zaczna sie skracac...
Skraca się od jakichs 4 lat, nawet jeśli kurs został nadmuchany pod drifta to przez te kilka lat nie stało się nic co pozwoliłoby kursowi nie opadać pod własnym ciezarem
ostatnio oddawałem trochę po 0.55 - 0.50 bo znalazłem inną okazję ale jak zobaczyłem że tak leci to prawie odkupiłem i średnia mi spadła pewnie jutro też się przyjże tylko z tego co widzę chyba już puścił co miał do puszczenia a szkoda