• buhahah, znów kurs ustawiony !!! Autor: ~olo [188.146.132.*]
    hehe, ale gniot, zero zainteresowania z zewnątrz !! na ""HOLDINGU """.... najfajniejsza była ta ustawkla na 1,04 z tym z RN, każda transakcja jest do sprawdzenia !! jakby to sprawdzili to byłaby ciekawostka, wszystkie transakcje od rozpoczęcia notowań .... przecież tego dużo nie ma ?!
  • Re: buhahah, znów kurs ustawiony !!! Autor: ~olo [188.146.132.*]
    najfajniejsze jest to przerzucanie między sobą, żeby była chociaż ułuda obrotu, żeby stworzyć wrażenie, że ktoś sprzedaje akcje i zachęcić do sprzedaży jeszcze ewentualnych "obcych" posiadaczy !!
  • Re: buhahah, znów kurs ustawiony !!! Autor: ~Kuba [37.225.92.*]
    Ja kupiłem ponad 23 k od wznowienia notowań i powiem ci ze z nikim nie byłem ustawiony :D :D , nie wiem więc skąd to twoje przerzucanie ? Przecież tak działa fixing. Co chcesz sprawdzać ? To, że ktoś wystawił na sprzedaż i ktoś kupił ? Przecież na tym polega handel akcjami.
    Ps. Pisz do KNF, że ktoś sprzedaje i ktoś kupuje akcje RDS :D
    Do tego w bardzo prosty sposób możesz to zweryfikować, wystaw 20 k np. po 1 zł zobaczymy czy ktoś weźmie, bo chyba z nikim na przerzucanie umówiony nie jesteś ? :D :D
    Dnia 2024-11-04 o godz. 15:23 ~Kuba napisał(a):
    > Do tego w bardzo prosty sposób możesz to zweryfikować, wystaw 20 k np. po 1 zł zobaczymy czy ktoś weźmie, bo chyba z nikim na przerzucanie umówiony nie jesteś ? :D :D
    ....... no i właśnie o to chodzi !! zachęcić do sprzedawania !! ......umówione transakcje w celu ustawienia kursu to manipulacja, stawianie zleceń wprowadzających w błąd co do faktycznego obrotu i zdejmowanie ich bez zamiaru realizacji to manipulacja, .... i jeszcze kilka innych ...
    Haha napisz tak do KNF to Cie wyśmieją, nikt ci nie broni postawić np. 100 k na sprzedaż lub kupno np. po PKC i ściągnąć przed otwarciem, mogłeś się rozmyślić, mogłeś badać arkusz. To żadna manipulacja.
    Odwracasz kota ogonem, piszesz, że 0 zainteresowania z zewnątrz akcjami i ze jest tylko przerzucanie z wora do wora to piszę ci żebyś wystawił to co masz np. po 1 zł i zobaczymy czy jest to tylko przerzucanie z wora do wora czy jednak ktoś kupi twoje akcje.
    tak, tak kota ogonem .... piszesz, że kupiłeś .... a ile sprzedałeś, .... pytasz co można sprawdzić ?, a no chociażby umówione transakcje w grupie tych samych osób na coraz to niższych poziomach !! ustawianie zleceń podpierających, i wreszcie zlecenia wprowadzające w błąd !!
    Żadnej sztuki nie sprzedałem :) Nie wiem skąd bierzesz informacje, że działa tu jakaś grupa ? Czemu więc od nich nie kupujesz jak stoi coś na sprzedaż ? Przecież każdy może kupić to co stoi po prawej stronie, a i na lewo może się ustawić :D
    Napisz na mnie w takim razie do KNF, że kupiłem akcje od kogoś kto sprzedawał :D tylko pamiętaj, że trzeba tam podać swoje dane przy zgłoszeniu :)
    oczywiście, żaden problem , nie kuś ..... sądzę, że tu ok 80 %transakcji jest umówionych, a z ważywszy na akcjonariat knf szybko zajęłaby się zgłoszeniem, no a przecież jeszcze po uwalaniu macie w planie pompowanie ... no i żegnaj śnie o potędze.... tak więc skończ już tą czczą gadkę ...
  • Re: buhahah, znów kurs ustawiony !!! Autor: ~Kuba [37.225.80.*]
    Z 10 raz ci odpisuje, coś admin pilnuje tego forum. Wojtek co ty jesz w tym lesie ? Jakie grupy ? W co ty mnie chcesz wmiksować ? hahaha
    O jakim akcjonariacie piszesz pewnie Niebrzydowskim który ma tu ledwo ponad 1 % akcji hahaha podniecasz się tym, że wisi tu "na wielką" bańkę już od 2 lat hahaha, a on przecież nie ma tu nic do gadania.
    Co to kogo obchodzi co ty sądzisz ? Sądzić to już tu wszystkich osadziłeś przez ostatni czas jak Kosiorek przejął spółkę - każdy to czytał niektórzy mają nawet screeny. To co sądziłeś nic się nie sprawdziło więc i tutaj zapewne jesteś w błędzie.
    Pisz donos do KNF na mnie ja chętnie poczytam komu tak od dwóch lat chce się wypisywać źle na spółkę. Czekam na wezwanie !
[x]
POLHOLROZ -3,89% 3,46 2025-12-17 14:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.