hehe, ale gniot, zero zainteresowania z zewnątrz !! na ""HOLDINGU """.... najfajniejsza była ta ustawkla na 1,04 z tym z RN, każda transakcja jest do sprawdzenia !! jakby to sprawdzili to byłaby ciekawostka, wszystkie transakcje od rozpoczęcia notowań .... przecież tego dużo nie ma ?!
najfajniejsze jest to przerzucanie między sobą, żeby była chociaż ułuda obrotu, żeby stworzyć wrażenie, że ktoś sprzedaje akcje i zachęcić do sprzedaży jeszcze ewentualnych "obcych" posiadaczy !!
Ja kupiłem ponad 23 k od wznowienia notowań i powiem ci ze z nikim nie byłem ustawiony :D :D , nie wiem więc skąd to twoje przerzucanie ? Przecież tak działa fixing. Co chcesz sprawdzać ? To, że ktoś wystawił na sprzedaż i ktoś kupił ? Przecież na tym polega handel akcjami.
Ps. Pisz do KNF, że ktoś sprzedaje i ktoś kupuje akcje RDS :D
Do tego w bardzo prosty sposób możesz to zweryfikować, wystaw 20 k np. po 1 zł zobaczymy czy ktoś weźmie, bo chyba z nikim na przerzucanie umówiony nie jesteś ? :D :D
Dnia 2024-11-04 o godz. 15:23 ~Kuba napisał(a): > Do tego w bardzo prosty sposób możesz to zweryfikować, wystaw 20 k np. po 1 zł zobaczymy czy ktoś weźmie, bo chyba z nikim na przerzucanie umówiony nie jesteś ? :D :D ....... no i właśnie o to chodzi !! zachęcić do sprzedawania !! ......umówione transakcje w celu ustawienia kursu to manipulacja, stawianie zleceń wprowadzających w błąd co do faktycznego obrotu i zdejmowanie ich bez zamiaru realizacji to manipulacja, .... i jeszcze kilka innych ...
Haha napisz tak do KNF to Cie wyśmieją, nikt ci nie broni postawić np. 100 k na sprzedaż lub kupno np. po PKC i ściągnąć przed otwarciem, mogłeś się rozmyślić, mogłeś badać arkusz. To żadna manipulacja.
Odwracasz kota ogonem, piszesz, że 0 zainteresowania z zewnątrz akcjami i ze jest tylko przerzucanie z wora do wora to piszę ci żebyś wystawił to co masz np. po 1 zł i zobaczymy czy jest to tylko przerzucanie z wora do wora czy jednak ktoś kupi twoje akcje.
tak, tak kota ogonem .... piszesz, że kupiłeś .... a ile sprzedałeś, .... pytasz co można sprawdzić ?, a no chociażby umówione transakcje w grupie tych samych osób na coraz to niższych poziomach !! ustawianie zleceń podpierających, i wreszcie zlecenia wprowadzające w błąd !!
Żadnej sztuki nie sprzedałem :) Nie wiem skąd bierzesz informacje, że działa tu jakaś grupa ? Czemu więc od nich nie kupujesz jak stoi coś na sprzedaż ? Przecież każdy może kupić to co stoi po prawej stronie, a i na lewo może się ustawić :D
Napisz na mnie w takim razie do KNF, że kupiłem akcje od kogoś kto sprzedawał :D tylko pamiętaj, że trzeba tam podać swoje dane przy zgłoszeniu :)
oczywiście, żaden problem , nie kuś ..... sądzę, że tu ok 80 %transakcji jest umówionych, a z ważywszy na akcjonariat knf szybko zajęłaby się zgłoszeniem, no a przecież jeszcze po uwalaniu macie w planie pompowanie ... no i żegnaj śnie o potędze.... tak więc skończ już tą czczą gadkę ...
Z 10 raz ci odpisuje, coś admin pilnuje tego forum. Wojtek co ty jesz w tym lesie ? Jakie grupy ? W co ty mnie chcesz wmiksować ? hahaha
O jakim akcjonariacie piszesz pewnie Niebrzydowskim który ma tu ledwo ponad 1 % akcji hahaha podniecasz się tym, że wisi tu "na wielką" bańkę już od 2 lat hahaha, a on przecież nie ma tu nic do gadania.
Co to kogo obchodzi co ty sądzisz ? Sądzić to już tu wszystkich osadziłeś przez ostatni czas jak Kosiorek przejął spółkę - każdy to czytał niektórzy mają nawet screeny. To co sądziłeś nic się nie sprawdziło więc i tutaj zapewne jesteś w błędzie.
Pisz donos do KNF na mnie ja chętnie poczytam komu tak od dwóch lat chce się wypisywać źle na spółkę. Czekam na wezwanie !