A jednak zyski I przychody są. Mniejsze fakt ale są a wycena jak na AI bardzo niska...Dlaczego to jest 10x niżej wycenione niż DataWalk? Na Data mega straty i od lat na minusie.....Tu jednak inaczej
Delikatnie nie wywiązują się z deklaracje, mam wrażenie, że nowa Szefowa nie ogarnia profilu działalności spółki. Do tego obietnice pozyskania nowych rynków. Coś nie idzie, osobiście od pewnego czasu nabrałam dystansu do tych wszystkich szumnych opowieści. Pozdrawiam
Gdzie wy widzicie informacje o tym, że ta spółka ma coś wspólnego z AI? Przecież oni zajmują się zupełnie innymi rzeczami owszem mają jakieś integracje z firmami z branży AI ale to są integracje, a nie główna domena tej spółki.
Wystarczy jinwestorom napisać AI I już rozum tracą. Co z tego, że większość funkcjonalności przebrandowanej na AI to syf dla jeleni.
Woodpecker potrzebuje silnej tożsamości i określenia się, czym ma być za 5-10 lat albo zdechnie wyprzedzony przez świat. Dla mnie to generyczny cold mail soft i sam używam chociażby RocketReach, a często nawet wystarczy zwykła skrzynka. Żaden soft nie jest potrzebny do spersonalizowanej, dobrej kampanii. Firmy się tego uczą.
Tutaj ryzykami są legislacja i postępująca redefinicja dziedziny, czy nawet szerzej sprzedaży. Oczekuję, że długoterminowo będą musieli zrobić pivot, tylko czy to widzą i nie będą uparcie próbowali być lepszym softem do maili. :)