NARESZCIE jakis filmik.
Podejrzewam, ze gdyby sie pojawil tydzien temu to akcje Ponizej 2 zl by nie spadly.
Od poniedzialku zbierane sie zaczyna od nowa. Oficjalnie rozpoczynam gre pod demo DM, (rp3 to tylko zaslona). PO demie moze byc zapuzno, mozliwy bedzie wystrzal jak na 11bit PO frostpunku. Nawet jezeli steam I wydawca wezma 50%, tu I tak moze zostac kilkanascie milionow w kasie.
Ci co byli na PGA to widzieli.
Osobiście nie byłem ale koledzy byli i mówili że te widzieli a ten dev jest niesamowity.Z taką pasją opowiadał o DM że to nie może być chłam.Koledzy podpytywali go jak mu się pracuje.To mówił że jest atmosfera niesamowicie pozytywna i pełna wiary w sukces gry.Jest wpuszczona świeża krew(nowi devowie) i nowe pomysły i koncepcje są wdrażane od początku tego roku.Jestem spokojny o moje akcje.Mam zdjęcia i filmiki ze stoiska i z gier.Emerald podobał się mojej ekipie
Czyli na stoisku jujubee sami wisielce, pykajacy w gierkę i robiący sztuczny tłum.
Tutaj dark Moon nic nie zmieni. Przypomnijcie sobie ten post naiwniaki po premierze.
Wasze mega produkcję covid, Kursk, real2, darkmoon bendom kółkiem do trumny wampira i pinokiju !!! Oszusta i złodzieja i dateczka który was załadował w jelito cienkie.
No do Frost to jednak kawałek ma, do tego nie jest to jakiś uber oryginalny pomysł - no i zepsuli klimat tymi fantazjami erotycznymi (babki wyglądają jak wyjete z mangi)