Czy Ty widzisz przy jakim obrocie spada kurs?? Leszcze sprzedają marne ilości i psuja kurs, ktory powinien stac znacznie wyzej.
Mam do Ciebie prosbe, odezwij się w styczniu 2010 roku i zobaczysz jaka bedzie zima w Oponeo....podpowiem - REWELACYJNA.
Dlaczego?? ... to juz moja tajemnica, nie bede produkowal sie bo tacy jak Ty czy anal bede sie sprzeciwiac, polemizowac, itp a nie mam ochoty sprzeczac sie.
Giełda z półrocznym wyprzedzeniem dyskontuje to, co się ma wydarzyć w gospodarce. Wyniki za II kwartał są już dawno wliczone w cenę akcji. Teraz należy pomyśleć o zbieraniu akcji spółki pod III i IV kwartał.
Ja podkreslam,ze szczerze życze tej firmie jak najlepiej,czekam na spadek kursu ,bo zamierzam kupować,ale lepiej nie liczyc na dobry wynik za II kwartał.Ja należę na razie do sceptyków,a dzisiaj nie wywalali leszcze,bo wisiało ukryte zlecenie sprzedaży na co najmniej kilkanaście tys.akcji.Na razie chyba silne wsparcie jest w przedziale 3,75-4 zł i nie wściekajcie się na mnie,tylko spójrzcie na wykres.testowanie tego poziomu jest dosyc prawdopodobne z analizy techn.,zwłaszcza,ze jest korekta na całym rynku niestety...