Szczególnie w obliczu 50% spadku kursu w ciągu miesiąca. Czy też nadal będą dyskretnie milczeć? Pani Olgo czas stanąć w prawdzie, nawet jeżeli jest to prawda bolesna.
Moja teoria jest taka, że ogłoszą coś na 10lecie. I to nie będzie "zamykamy się". Ktoś te wszystkie akcje skupuje, a nie ma ich aż tak mało. No bardzo interesujące tygodnie się szykują. Mocne up lub upadek. Następny news 2023, a później już się dowiemy czy było po co tu siedzieć
Ciężko cokolwiek znaleźć o konkretnym dniu, chatGPT podpowiada, że 8 mają. Ale gdzie indziej widziałem październik... Na ich stronie listopad, ale bez konkretnego dnia :)
Na profilu FB odliczanie do rocznicy. 22 października wspomnienie 2019 r., 28 rok 2020, 1 listopada 2021 rok, 2 dni temu rok 2022. Czyli na dniach wspomnienie roku 2023, bo odstępy coraz mniejsze i przełomowe info na początku przyszłego tygodnia?
Też o tym pisałem, że spodziewam się newsa na "10 lecie". Trochę trudno sobie wyobrazić, że od miesiąca chwalą się tą rocznicą, przypominają sukcesy i na 10-lecie ogłoszą bankructwo. Bardziej realne jest ogłoszenie np. pozyskanie inwestora.
W ciągu najbliższych tygodni się okaże: wóz albo przewóz.