albo jak bywa częściej na GPW - "a mogłem sprzedać po 30 a teraz mam 10 razy mniej" przy 30 też krzyczeli, że to już się nie wróci i Ci co nie kupili będą żałować a mamy kurs 8 zł... i za każdym razem jak grubasy wywalają towar to leszczyna piszę, żeby nie dać odebrać sobie akcji "bo zbierają" czas pokaże czy wciąż warto wywalić po 8,xx jak ktoś większy ciągle czyni czy warto to odebrać.
w sensie kto krzyczal? ci ubrani po 30 zl to sie zgodze. wycena 3 lata temu 200 mln zl dzis 60mln a jakbys uwzglednil infflacje to jeszcze mniejsza, wtedy do jakikolwiek badan klinicznych byla daleka droga dzis CC na polmetku i to w badaniach na otwartym sercu gdzie same zgody uzyskac na to ogromny sukces, od lipca rekordowe obroty wiec widac ze duzi tez to zaczynaja dostrzegac , wiec argument wogole nie trafiony.
kreator... kto z rynku miałby to teraz kupować, jak nie wiadomo czy firma ma zapewnione finansowanie na, chociażby, do połowy 2025 ?... może desperaci... bo, nikt, logicznie myślący, teraz tego nie tknie...
prezes jak to prezes ,wyskoczyl z infem o emisji a kilka dni wczesniej z pakietowkami nie informujac wczesniej o tym rynku tak i teraz zrobi tylko to co konieczne i da espi wtedy kiedy bedzie musial, co do kursu i obrotow, po infie o emisji obroty okolo 600 tys akcji , sugerujesz ze tam nie ma nikogo trzezwo myslacego?? kurs plus minus 5%, gdyby wszytko bylo podane na tacy to kurs mialbys min 100% wyzej.
odnośnie obrotów (po infie o emisji), to muszę się zgodzić, że są większe (w mojej opinii - nieznacznie i nie ma to znaczenia), (bardziej ciekawią mnie obroty 22-26/07)...
w mojej opinii (oberwując przebiegi sesji i transakcji) wiele jest tzw "ustawkami", więc nie traktuję tego jako "prawdziwych" sesji...
ale to czy spółka ma, aktualnie, zapewnione finansowanie czy nie jest BARDZO ISTOTNĄ informacją... i skoro dla rynku spółka, na dzisiaj (z komunikatów) ma finansowanie do końca 2024 to nie dziw się, że obroty będą zamierać...
No nie , to akurat inna prawa , również uważam że komunikat mógłby być , ale złotousty ma na to czas więc się nie spieszy , on sugeruje że spółka ma finansowanie do końca roku i potem upadłość i każdy kto dziś kupuje to hazardzista , po skończonych badaniach mdr i ce , kupując po 30 zł będzie inwestorem hehe
to zacytuj moje słowa, w których coś takiego sugeruję... bardziej to kreacja Twojej wyobraźni...
ta spółka jest spółką publiczną i na zarządzających ciążą pewne obowiązki komunikacyjne... i to czy spółka, na dzień dzisiejszy (zgodnie z wcześniejszymi komunikatami odnośnie oferty fundacji) ma finansowanie (czy na koncie spółki znalazło się 9,6 mln pln) jest ISTOTNĄ informacją...
na dzisiaj (także wg komunikatów i raportów) spółka ok przełomu roku będzie miała pustą kasę ? nieprawdaż ? czy uważasz inaczej bądż masz inne informacje ?
w związku z tym, kto ma teraz (patrząc od strony oficjalnych informacji spółki) w nią inwestować ?...