finfo.pl - z opoznieniami jak zwykle
jak masz abonament z notowan (statica.pl), to na te same dane logujesz sie na finfo i masz pelna funkcjonalnosc i not bez opoznien.
Skok będzie, ale po 16tym i w dół, teraz jest tylko preludium. Z potencjalnym popytem na coraz niższych poziomach na PWM jest jak jak z brzydką panną, to, że jest najbrzydsza w całej klasie nie znaczy, że jej atrakcyjność rośnie, ale gdyby zrobiła.. dość ych wątków mo mnie wykasują, a ja tu o skupie chciałem pisać.
Nie wiesz dlaczego kurs spada ?
Pozostałość akcji u jednego z zarządu, już mało mu zostało ja dzisiaj trochę zakupów porobiłem i liczę, że jeszcze dostanę. Jak ta zabawa się skończy ( a już niebawem się skończy ) to zacznie się jazda na tym walorze i w górę. Zainwestowałem w tą spółkę już grubą kase, a jeszcze moge kupić baaaaardzo dużo. Zatem nie po to aby stracić ;-)
Ale jak lubicie tracić to oddawajcie ;-) ja za parę miesięcy sprzedam wam po wyższych cenach niż ten wasz skup dzisiaj.
Nie wierzysz ? to zobaczysz. To będzie spółka na której większość wytrwałych leszczy w ciągu I półrocza odrobi i zarobi wszystko co pochłonęła im bessa.
Wzrastaja obroty -"prezy" sie, tylko gdzie zmierza na polnoc, czy poludnie ??
Moja wrozka wziela urlop ))) i nie mam nikogo,kto moglby autorytatywnie wypowiedziecsie w tej kwestii.
Następna akcja sprzedaży i kupna po 2,45
Pocieszający jest fakt iż nie schodzi poniżej 2,45
no no ponad 500K obrotu śmierdiz na odległość Parszuto oddaje
Obiecałem, że powiem to mówię :-)
Dzisiaj kupiłem 25 tyś tego walorku.
Zastanawiam się nad kolejnym zakupem, ale nie chcę przesadzać :P
Sypacz już kończy swój żywot, a wiecie co może się wówczas wydarzyć ?
Pozdrawiam
zawsze spadam na 4 łapy jak kot. na razie papier był w odwrocie i trzeba było i to czas aby kupować. inne spółki też spadały i teraz ich kurs jest o niebo większy (mimo nienajlepszych wyników). jesli obroty na pwm są mizerne i spada to dobrze. bałbym się jakby spadało na 1,5 mln obrotu. dokupuje co sesje i "troche" tego mam. jesli info np z fonu jest w stanie wywindowac kurs na 80 gr to zarząd sprawnie funkjonujący i medialny (pwm) jeśli będzie chciał to może też coś puścić w eter i kurs także wystrzeli (przy większych obrotach mam nadzieję). czekam i jestem dobrej myśli mając nadzieję że sporo zarobię (chyba po to wszyscy w tej piaskownicy się bawimy aby zarobić). oczywiście cała nasza giełda i obecny system finansowy na świecie to jedno wielkie wróżenie z fusów i loteria (jak w jednorękim bandycie). mam w sakiewce jeszcze parę groszy więc dokupuję i dokupuję. pozdrawiam i głowa do góry.wierzę w swoje szczęście bo jestem szczęśliwy i mam tzw "nosa". nigdy jeszcze tak nie było by jakoś nie było. to są moje przemyślenia i nic nikomu do tego. w końcu wydaję swoje pieniądze na co i kiedy chcę.