Nie zauważyłem
Widziałem za to większość dużych wolumenów około 2pln szarpanych w górę
Widziałem tez na kupnie za 70 koła po 1.8 ktoś oczywiście wysypał żeby znowu zbić poniżej 2 PLN ale takie przypadki pozwól że pominiemy z oczywistych względów
Dokładnie każdy widzi inaczej
Moim zdaniem jak by to było sypanie pkc to przy tym wolumenie mielibyśmy minus 50 co najmniej
Tutaj większość przemieniła się na dużym plusie i tylko było studzenie przed zbytnim wystrzałem
Dodatkowo główny akcjonariusz jak widać nie sypał poza tym pozycza 400kola i gotów pozyczyc w sumie bańkę
Więc wiara w biznes jest i to jest optymistyczne widać jakiś pomysł mają co widać po kursie który to historycznie chyba dalej zdołowany
Pozdrawiam
Możliwe ale jakoś nie sprzedaje a zwiększa zaangażowanie i pożycza nie po to by stracic chyba
Jeszcze tylko brakuje pozytywnego wyroku i będzie dopiero wesoło
A środowisko sprzyja by tak było
Nie jestem aż takim optymistą... Dzisiaj była okazja do przebicia ale cały czas ktoś dokładał do pieca pakiety i skończyło na lekkim minusie... Chyba żeby tylko nie robić poplochu :)..
Niby pozytywna informacja ale szału nie ma na który wszyscy liczyli
A jaką to pozytywną informację widzisz tu po walnym ???.... :) he , he !... chyba , że to , że chcą nadal brać kredyty i się zadłużać ,. a nawet nie podają konkretnie na co ???....
no nie przesadzaj 1.społka dalej będzie istnieć 2.głowny dokupował akcje w ostatnich miesiącach 3.firma będzie miała pieniądze na działalność 4.pozyczka jest od głownego akcjonariusza a nie np. pod zastaw nieruchomości
Dnia 2024-10-30 o godz. 05:58 ~tercza napisał(a): > no nie przesadzaj > 1.społka dalej będzie istnieć I co z tego że działa , całe jej dział anie jest po to żeby dzia łać a powinno być żeby zara biać. Dziwne że wam to nie przesz kadza.
> 2.głowny dokupował akcje w ostatnich miesiącach Kupował od Petera po 32gr duże paki ety po to żeby kurs nie zsz edł do 10gr a nie po 2 zł jak jest teraz. Jak myśl icie, dlac zego Peter sprz edał ponad 1mln akcji po 30gr po tylu latach ??
> 3.firma będzie miała pieniądze na działalność Firma będzie miała pien iadze na wyp łaty dla zar ządu i RN.
> 4.pozyczka jest od głownego akcjonariusza a nie np. pod zastaw nieruchomości Poż ycza żeby sobie pła cić wynagro dzenie jako członkowi RN
> same pozytywy jak dla mnie Ja tu nie widze pozytywów ale nie jestem w poc iągu wiec się nie znam na inwest owaniu.
Podsumowując , nic się nie zmie niło ale więks zość się cieszy i widzi powody do wzro stów.