Każdy widzi co chce jeden tylko AT jako bożka a inni polegają na intuicji a inni tylko na fundamentach. Ja bazuję na wskaźnikach i intuicji. Dzieje się na rynku energii sporo i wokół Grenevii też, to będzie w końcu zdyskontowane na + 500 do 1000% i dzisiejsza czy jutrzejsza niższa cena nie ma znaczenia
Nie ma nic za darmo, jakby tak każdy mógł kupić na luzaka i mieć pewny zysk bez stresu to była by utopia ;) Swoje trzeba odchorować albo mieć strategię i śmiać się z białych kołnierzyków którzy rysują fałszywe wykresy. Oni zarobią a słabe rączki stracą, tak było jest i będzie
U mnie to zależy od ceny.. W tej co jest mam dość. Jeśli spadnie jeszcze ze 20 gr wówczas dokupię. Podobno najlepsze efekty są jeśli przy kupowaniu mdli z niepewności i strachu. ;-)
Czekac z wolna kasa bo nie wiadomo kto wychodzi i jak długo jest w stanie dołowac kurs Tdj nie ma zbyt duzo akcji zeby zejsc ponizej 50% O innych cicho
jak to cicho? według oficjalnych danych Goldman duuużo sprzedał, poza tym "reżimowe" tfi: pekao, pzu i pko - nie wiem, czy to ma podłoże polityczne, czy nie... może po prostu muszą bliższych znajomych w innych spółkach wspomóc...