Spółkę obserwuje od kilku lat z uwagi na dość spory pakiet akcji jeszcze z czasow Covida ( szczepionka, maseczki płyn do dezynfekcji...)uśredniony ale niestety nadal na stracie powiedzmy,że jestem weteranem na bieżąco z wszelkimi informacjami poszczególnych spółek Nano Group. Ten rok napawa optymizmem w końcu ktoś z komercyjnym podejściem M.L. postawił warunki i plan działania i w końcu dzieje się skupili się na konkretnym projekcie pozyskali środki i złożyli wnioski o nowe dofinansowanie prawdopodobnie w grudniu dowiemy się czy zostały pozytywnie zaopiniowane te z UE w styczniu wyniki Diana NATO. W listopadzie targi i tu liczę,że nawiążą współpracę kontakty z przyszłymi inwestorami w listopadzie wyniki konkursu Naukowiec 2024 być może dr Ciach zostanie laureatem a to idzie w świat dalej . Ten 2028 r dla wyjaśnienia to termin ostateczny kończący fazy kliniczne (12 miesięcznym termin po przeszczepie ostatniego pacjenta w badaniach klinicznych) . Nie oznacza to, że w tym czasie nie nastąpi komercjalizacja całego systemu do przeszczepu lub jednej z jego części bo system można podzielić na płyn do perfuzji, jednorazowe transportery do narządów oraz urządzenie do przechowywania organów. Pozdrawiam wszystkich wytrwałych i czekam na wyższe poziomy.Gosik kiedyś Anhalityk :-)
No patrz a ludzie liczyli że do końca roku będzie 15 zł. Ehhh trzeba ich namówić aby sprzedali i przeskoczyli na inne walory. Takie gdzie da się wycisnąć 500% w kwartał.
Wszystko to prawda ale niech już nie robią takich konferencji . Co prawda była ciekawa i dowiedziałem się czegoś czego nie wiedziałem ale to nie ten styl . 90 % winno być o pieniądzach , panowie powinni porwać inwestorów , zarazić optymizmem . Wiem że łatwo się mówi , nie każdy jest Muskiem . Ale jak taka ma być następna to lepiej jak jej nie będzie . Po co się porywać z motyką na sł...?
Pieniądze na dalszy byt mają to mogą sobie pozwolić na takie bezpłciowe konferencje, ale swoją drogą to mimo wszystko bardziej szkodzą jak mają dawać jakiś pozytywny impuls dla rynku.