Dnia 2024-10-29 o godz. 10:42 ~MG napisał(a): > Szorty schodzą powoli czegoś się obawiają przeczuwają pozytywne newsy a o negatywnych już wszyscy wiedzą .
Akcje CiG nie sa objete obrotem krotkiej sprzedazy od conajmniej 3 lat !!!!!
Dnia 2024-10-29 o godz. 16:26 ~Janusz napisał(a): > Hahahaha do szkoły
Dalem ci nie tak dawno szanse do udowodnienie tych bredni o szortach na cig. Jakos przycichles wtedy jak ci wywalilem konkrety ze cig nie ma w handlu krotkiej sprzedazy. Ale widze ze dalej sie chcesz kompromitowac
Przy okazji jak tam twoj odpal ostatni i zmiana trendu ktora tu widziales ? Jaki to byl powod ze nie sprzedales po 1.80 zl i wrociles do minimow ?
A słyszałeś kiedyś profesorze o pożyczaniu akcji jak nie to się doszkol bo w rejestrze krótkiej sprzedaży zobaczysz powyżej 0,5 . Są inne strony co rejestrują poniżej i tam dopiero się dzieje .
Ale to że ty czego nie wiesz to nie mogę tu rola aby ci coś udowadniać, kolejne osoby ci piszą o co chodzi w sportach tutaj a ty dalej nie wiesz trudno możesz dalej wierzyć że tu nie ma gry na krotko
Dnia 2024-10-29 o godz. 19:35 ~Janusz napisał(a): > Czemu mi to piszesz to LoL nie ma o tym pojęcia
Januszku gieldy ciagle unikasz tematu czemu nie potrafiles sprzedac ostatnio po 1.80 z Ta twoja nagonka ze nastapila zmiana trendu to byl hit pazdziernika.
Akcje cig od dobrych 3 lat sa wylaczone z gry na krotko !!!
Pierwsza zasada mały chłopczyku Nie zaglądaj drugiemu do portfela bo nie wiesz co zrobiłem ze swoimi akcjami cig a druga sprawa dalej brniesz w swojej niewiedzy twierdząc że na cigu nie ma gry na krótko już ci kolega wyżej napisał o orteksie polecam się dokształcić to może coś zrozumiesz