Życzę wzrostów ale rekomendacje to raczej jedna wielka ściema, jeszcze nigdy w moim przypadku się nie sprawdziły, polegajcie ja swojim doświadczeniu i swojej intuicji, większość na giełdzie przegrywa, takie są niestety statystyki
Zależności Panowie i Panie czy spolka zrealizuje swoje projekty jeśli tak to uważam szczyty tej spółki i wzrosty sa przed nami nie mówię o Columbusie który strzelił z groszy na 100 ziko lecz o realnych zyskach i fundamentach tej firmy
Jeśli zaczną realizować wszystko moim zdaniem tutaj zobaczymy minimum 10 zł do odważnych świat należy
Lecz nie uniknione ze przed tymi wzrostami zobaczymy jeszcze kwote 0.3 groszy bo pamiętajcie przed dużym wzrostem jest wyleszczanie więc tutaj też będą chcieli oszkuc ulice zeby pokazać iz spada kurs nawet 2 tygodnie potrafią trzymać na spadkcha
Maz mocne nerwy i stalowe jaja
To patrz
Kiedyś mi jeden inwestor powiedział jeśli jesteś na dużym minusie że stracisz jak sprzedasz
Jak nie.sprzedales żyjesz marzeniami a każda spolka prędzej czy później wybije nawet jak maja ja usunąć z giełdy ze to bankrut usrednij i tak czy tak to wybije
Pozdrawiam wszystkich