Akcji w obrocie jak na lekarstwo. Nie podali zadnego infa bo caly czas liczą na to ze ktos popusci i im swoje odda. Poza bredzeniem luka tez tu niczego wartosciowego nie przeczytamy zeby wymienic sie spostrzezeniami z prawdziwymi akcjonariuszami. W dalszym ciągu jednak kapitalizacja spolki jest smieszna a ukonczone porty i premiera na horyzoncie powinny zrobic stabilny wzrost kursu na nowe poziomy... Jesli nie to prosze o jakis merytoryczny argument za obecną ceną bo 3-4zł po pozytywnym infie byloby tu w 2 sesje...
Chcesz sensownego argumentu za spadkami? Widzę, że nie masz chłopczyku pojęcia o giełdzie. Jeśli prezes spółki ma zarzuty prokuratorskie odnośnie przestępstw finansowych, które mogą mieć powiązania z tą spółką, to jest to wystarczający powód do spadków.
Ja jestem tu od 3 miesięcy i już dawno pisałem o tym że jak spółka ma prezesa z zarzutami to kokosów na kursie nie będzie. Ale na forum byli tak zagorzali obrońcy którzy wróżyli 5 zł za akcje. Najbardziej niejaki kpo który już się ulotnił. W między czasie były dwie podbitki. Jedną do 1,92 i powrót do bazy a potem do 2,3 i znowu powrót do bazy który teraz właśnie jako nowy obserwujesz.
Panowie. Tutaj jest 1,4 miliona akcji. TO bardzo mało. Tutaj każdy może zrobić duże ruchy w jedną lub drugą stronę. Parę rzeczy mi się nie podoba na tej spółce ale mam nadzieję, że są zajęci pracą. :-) i stąd te zaniedbania. Ja czekam do raportu, który wyjaśni parę spraw.
Wedlug mnie nie dlatego cisza ze sa zajeci pracą tylko nie wyzbierali jeszcze wystarczajacej ilosci akcji :) Wiec pewnie to bujanie jeszcze troche potrwa zanim pojdzie kurs na duzo wyzsze poziomy