Dnia 2024-10-28 o godz. 21:07 ~LESZCZ napisał(a): > Ostatnio po tak po podobnym okresie przebywania w podobnej strefie według Stocha nastąpił skok o 60 %.
Tak może się zdarzyć. Czytałem o tym już tutaj, ktoś o tym pisał, że kurs wyląduje w okolicach 70-90 groszy. Ktoś To by się zgadzało. 1,86 - 60% = 74 grosze.
Marku nie podniecaj się tak według Artura Compremum już dawno zbankrutowało nawet kilkukrotnie przed wynikami za II kwartał 2024 a te ostatnie nie miały być nawet ogłoszone. Przed Tymi wynikami pisze te same bzdury taka tu norma i nikt tu już na to nie reaguje bo i po co.
Dnia 2024-10-28 o godz. 11:10 ~Michał napisał(a): > Hej wszystkim! Jestem tu nowy, co tutaj tak tanio?
Też jestem tu nowy, a zdążyłem się już zorientować, że będą przenosić aktywa z CPR i SPC-2 do Agnes, żeby ŁF nie został na lodzie. Pewnie resztę położą jak to można poczytać w necie o właścicielach - chłopaki z doświadczeniem i na razie bez konsekwencji. prawnych.
Fajne kłamstwa i całkiem nielogiczne bo Agnes w 100% należy do Compremum podobnie jak SPC-2 co by zmieniło przeniesienie aktywów ?
Nie macie już nowych pomysłów na aferki ?? Współczuję bo zegar tyka podpisanie ugody z PKP PLK się zbliża. Będzie waloryzacja o minimum 10% wartości kontraktu rozliczenie dodatkowych prac itd itp wartość tego pewnie przewyższa obecna kapitalizację Compremum na GPW.