• A co tutaj tak tanio? Autor: ~Michał [45.84.211.*]
    Hej wszystkim! Jestem tu nowy, co tutaj tak tanio?
  • Re: A co tutaj tak tanio? Autor: ~KrólArtur [83.31.210.*]
    Tanio dopiero będzie. Do wyników 4 tygodnie. W CPR brak $$$$, brak pomysłów, brak PnB i same braki, nawet w wykształceniu Fjuta.
  • Re: A co tutaj tak tanio? Autor: ~Marek [77.111.245.*]
    Artur przecież przed wynikami za II kw też pisałeś to samo zauważyłeś że już nit nie reaguje na Twoje bzdury ?
  • Re: A co tutaj tak tanio? Autor: ~Marek [213.25.24.*]
    Jak to nikt nie reaguje... chyba Marku ostatnio notowań nie obserwujesz ?
  • Re: A co tutaj tak tanio? Autor: ~LESZCZ [89.66.118.*]
    Ostatnio po tak po podobnym okresie przebywania w podobnej strefie według Stocha nastąpił skok o 60 %.
  • Re: A co tutaj tak tanio? Autor: ~Mariusz [185.195.71.*]
    Dnia 2024-10-28 o godz. 21:07 ~LESZCZ napisał(a):
    > Ostatnio po tak po podobnym okresie przebywania w podobnej strefie według Stocha nastąpił skok o 60 %.

Tak może się zdarzyć. Czytałem o tym już tutaj, ktoś o tym pisał, że kurs wyląduje w okolicach 70-90 groszy. Ktoś To by się zgadzało. 1,86 - 60% = 74 grosze.
  • Re: A co tutaj tak tanio? Autor: ~Marek [77.111.245.*]
    Marku nie podniecaj się tak według Artura Compremum już dawno zbankrutowało nawet kilkukrotnie przed wynikami za II kwartał 2024 a te ostatnie nie miały być nawet ogłoszone. Przed Tymi wynikami pisze te same bzdury taka tu norma i nikt tu już na to nie reaguje bo i po co.
  • Re: A co tutaj tak tanio? Autor: ~Mariusz [185.195.71.*]
    Dnia 2024-10-28 o godz. 11:10 ~Michał napisał(a):
    > Hej wszystkim! Jestem tu nowy, co tutaj tak tanio?

Też jestem tu nowy, a zdążyłem się już zorientować, że będą przenosić aktywa z CPR i SPC-2 do Agnes, żeby ŁF nie został na lodzie. Pewnie resztę położą jak to można poczytać w necie o właścicielach - chłopaki z doświadczeniem i na razie bez konsekwencji. prawnych.

• Re: A co tutaj tak tanio? Autor: zakar [141.0.12.*]
    Fajne kłamstwa i całkiem nielogiczne bo Agnes w 100% należy do Compremum podobnie jak SPC-2 co by zmieniło przeniesienie aktywów ?

Nie macie już nowych pomysłów na aferki ?? Współczuję bo zegar tyka podpisanie ugody z PKP PLK się zbliża. Będzie waloryzacja o minimum 10% wartości kontraktu rozliczenie dodatkowych prac itd itp wartość tego pewnie przewyższa obecna kapitalizację Compremum na GPW.
  • Re: A co tutaj tak tanio? Autor: ~Marek [213.25.24.*]
    Zakar powtarzasz te swoje teksty juz od dawna, zmien sposob naganiania, bo coraz nizej jestesmy.
  • Re: A co tutaj tak tanio? Autor: zakar [141.0.13.*]
    Nie ty nigdzie nie jesteś nie masz żadnych akcji Compremum.
[x]
COMPREMUM 1,86% 1,09 2026-05-14 16:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.