• Świetlane perspektywy a ja BEZ AKCJI => 15 zł Autor: ~Mac [51.179.116.*]
    po tej wypowiedzi prezesa już nie mam złudzeń, że tu będzie wręcz bardzo dobrze. Ten z funduszu jako dobrze poinformowany blisko prezesa to wie od miesięcy dlatego łykał z żoną takie duże pakiety.

Chiny i Azja zaczynają rynkową zwyżkę w XPL a tam jest kasa na tym rynku do wyjęcia. Tam mieszka z 40% ludności świata i ssanie firm szybo rozwijających się na takie usługi jest ogromne.

Rynek DACH, UK, Skandynawia, Ameryka Południowa i USA po ostatnim tourne ExecutiveAutomats podobnie.

Nowe kontrakty w USA zapewne już są podpisywane a ja głupiec wyprzedałem akcje w panice ze stratami poniżej 1.38gr bo liczyłem na spadki na 80gr a nawet na 60gr. Te nie nadeszły więc mam dylemat czy dalej być zabździałym peronowcem czy teraz szybko odkupić drożej te przysłowiowe 100 000 szt ? Co Wy zrobilibyście na moim miejscu ? Bardzo mnie to boli, że tak zostałem zbol.....owany bo pracuję w corpo IT i widać że rynek rusza jeżeli masz jakościowy produkt. Chciałbym też wszystkich przeprosić za moje durne wpisy z ostatnich 3-4 lat kiedy tylko kozaczyłem. Karma mnie dopadła.
  • Re: Świetlane perspektywy a ja BEZ AKCJI => 15 zł Autor: ~Edek [31.135.198.*]
    Taaa, a świstak zawija Twoje akcje w sreberka.
    Urzekła mnie Twoja historia :))))))))))
  • Świetlane perspektywy a ja BEZ AKCJI => 15 zł Autor: ~xcore [185.69.145.*]
    Mac ty zawsze byłeś inwestycyjną łajžą i forumowym przygrywem więc nic się niewiele się zmieniło.
    Zauważyłeś jedynie że w spółce jest coraz lepiej.
    Powiedziałbym że o niebo lepiej. Nowa kasa napływa do firmy, a kto to ma wiedzieć ten wie.
  • Re: Świetlane perspektywy a ja BEZ AKCJI => 15 zł Autor: ~funderMicro [85.255.26.*]
    Mac kiedy wchodzisz z kapitalem bo rynek coraz bardziej rozgrzany a ty dalej na peronie. zima idzie a w Radomiu na peronie nie ma centralnego. przynos swoje $$$$$$ na parkiet i czekamy az podciagniesz kurs z 1.85 w kierunku 5-ka.
  • Re: Świetlane perspektywy a ja BEZ AKCJI => 15 zł Autor: ~Xxx [88.156.138.*]
    Pożyjemy zobaczymy Coca-Cola Beverages Africa ceni sobie partnerstwo z XPLUS, a wiedza, profesjonalizm i zaangażowanie zespołu XPLUS wywarły pozytywny wpływ na CCBA”
  • Re: Świetlane perspektywy a ja BEZ AKCJI => 15 zł Autor: ~Boom [37.31.52.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Do-Polski-nadciaga-boom-inwestycyjny-Liderem-bedzie-IT-i-opieka-zdrowotna-8860232.html
[x]
XPLUS 0,00% 2,49 2025-09-26 16:49:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.