• Zakup akcji Autor: ~Nowy [91.225.135.*]
    Jak ja bym chcial zeby jeszcze spadlo do ok 1.5 ( albo I nizej ). Mimo ze mam srednia ciut powyzej 1.5 , zaluje ze sprzedawalem po 1.9 ostatnio. Tutaj naprawde bedziemy testowani do granic wytrzymalosci, . Mozliwe ze bedzie cisza w eterze o DM, a kazda zla opinia o rp3 bedzie powodem do znizkowania. Jezeli tylko pojawi sie jakies wiarygodny material z DM z targow, to wydaje mi sie ze moze to byc koniec promocji. Pieniadze w firmie sa, wiec trzeba trzymac zwieracz do 2026
  • Re: Zakup akcji Autor: ~Inwestor [45.11.60.*]
    Ja ostatnio kupiłem, jak wyszła spekuła 2000 za 1.9, to jest dobra cena, niżej będzie bardzo ciężko kupić, a wyżej może być w każdej chwili. Trzymam sobie aktualnie bez stresu, sprzedam w okolicy 5-6 zł , chyba że w międzyczasie jakiś nowy projekt odpalą.
  • Re: Zakup akcji Autor: ~Vex [89.64.57.*]
    6zł... optymista z ciebie.
  • Re: Zakup akcji Autor: ~Inwestor [45.11.60.*]
    W perspektywie kilku miesięcy jak najbardziej realne, przecież teraz jest wycena w okolicy 2 , a nie jest jeszcze tak naprawdę Real3 całkowicie gotowy, cały czas jest poprawiany, a DarkMoon to będzie bardzo dobra, ciekawa gra, sprzeda się w wielu kopiach. Więc te 5-6 to jest całkiem realna wycena po wydaniu DM.
  • Re: Zakup akcji Autor: ~Real2 [37.47.97.*]
    Czekamy na DM od tylu lat i tylko to sie liczy reszta to Pegasus
  • Re: Zakup akcji Autor: ~Solid [89.64.83.*]
    Poczekacie jeszcze kolejne 5 lat.
    Deweloperzy mówią że pełna wersja gra na pewno nie wyjdzie w 2025.
  • Re: Zakup akcji Autor: ~Romek [37.47.211.*]
    Mam czas sprzedam po 15 pln
  • Re: Zakup akcji Autor: ~PatrzIp [109.169.52.*]
    Wystarczy że w 2025 dobrze sprzeda się RP3 i Emerald sądząc po tym co widzieliśmy na PGA.A dev od DM to prawdziwy człowiek z pasją.On żyje tą grą i to test chyba największy atut tej gry.Ludzie z pasją jako twórcy.
  • Re: Zakup akcji Autor: ~src [46.134.70.*]
    Sama premiera to już że tak powiem finalizacja. Jeśli z czasem kolejne materiały spowodują wzrost wishlisty to będzie jak na sonce i holstin. Tam już ponad rok temu poszło z 3 zł na 13zl
    Tylko pod wishlistę mimo że był 2023 a premiera prawdopodobnie w przyszłym roku.
    Tu może być podobnie. Jeśli wishlista pójdzie wyraźnie w górę to kurs wystrzeli bo rynek wycenia przyszłość.
    Ja już jakiś czas temu pisałem że myślę o 2kw 2025 jako termin premiery. Ale jeśli ma być jazda 300-400% lub więcej to może to być nawet później.
  • Re: Zakup akcji Autor: ~Tomi [188.146.134.*]
    Ale najpierw zjazd ...bo premierą dopiero w następnym roku
  • Re: Zakup akcji Autor: ~src [46.134.70.*]
    A kto Ci to odda? Co najwyżej z wora do wora
[x]
JUJUBEE 0,25% 2,00 2025-10-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.