Praktycznie wszyscy są na stracie nie licząc takich jak ja co weszli na Krzysia po 10 groszy ale zarobku zostało 3 procent. Nawet z wora do wora strach przewalać bo jeszcze ktoś podbierze. Gdzie tu logika.
Wystarczyło trochę paniki wprowadzić i widzisz co się dzieje. Wiadomo było że tak będzie. Maniek ostrzegał.Z drugiej strony jak narazie tu jest największy przemiał na nc.
To dlaczego sypią z 3%-5% powyżej emisji. I to czekając parę miesięcy i mrożąc kapitał.
Moim zdaniem porty pełne. Że spadnie poniżej 10 gr. Ponad milion akcji już przemieliło . I 8 % procent na minusie.
A ja się cieszę, przynajmniej zrobił się ruch a nie stagnacja. Czas pokaże, ale uważam, że dzisiejsza sesja mimo że na minus według mnie jest na plus. Najważniejszy ruch w obrocie Panowie i Panie. Pozdrawiam z Kołobrzegu. Miłego weekendu
Akcji jest chyba 50 milionów więc przemieliło się ich 2%. Wygląda typowo na próbę wypłoszenia drobnych ale kto by był takim frajerem żeby dać się na to złapać. Jeśli nie będzie sprzedaży to od poniedziałku powinno już iść w góre.
Nie wiem czy wiesz ale np XTB nie ma asymilacji starych z nowymi i oni z automatu sprzedają należne pp więc ta podaż piątkowa w części może być z tego tytułu
Znalazłem Uchwała Nr 1312/2024 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 18 października 2024 r. w sprawie wyznaczenia pierwszego dnia notowania w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect akcji zwykłych na okaziciela serii G spółki ONE SOLUTION S.A. § 1 Na podstawie § 7 ust. 1, 2 i 5 Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu oraz § 2 ust. 1 Załącznika Nr 2 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, Zarząd Giełdy postanawia: 1) określić dzień 25 października 2024 r. jako dzień pierwszego notowania w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect 16.855.686 (szesnaście milionów osiemset pięćdziesiąt pięć tysięcy sześćset osiemdziesiąt sześć) akcji zwykłych na okaziciela serii G spółki ONE SOLUTION S.A., o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda, oznaczonych kodem „PLONESL00086”, pod warunkiem dokonania przez Krajowy Depozyt Papierów Wartościowych S.A w dniu 25 października 2024 r. asymilacji tych akcji z notowanymi akcjami tej spółki oznaczonymi kodem „PLONESL00011”; 2) notować akcje, o których mowa w pkt 1), w systemie notowań ciągłych pod nazwą skróconą „1SOLUTION” i oznaczeniem „ONE”. § 2 Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęci