• Wartosć scanway Autor: ~Profesor [141.0.13.*]
    Wartość akcji to 35zł rynek powinien wyceniać na 30 do 33 zł sądze że inwestorzy przeinwestowali i zacznie się korekta
  • Re: Wartosć scanway Autor: ~Yyy [31.0.91.*]
    Sądzę że chcesz tanio kupić a kupisz drożej
  • Re: Wartosć scanway Autor: ~Patyk [109.233.92.*]
    Śmieszą mnie takie wpisy. Ta spółka jest warta w przedziale od 0 do 200m PLN (lub więcej), a kolega jest w stanie stwierdzić, że o 15% mniej niż obecna kapitalizacja. To jest start-up z bardzo fajnym potencjałem, ale ciągle start-up, co jest odzwierciedlone w wycenie. Może być super (i w to wierzę), a może być łaba (i z tym też się liczę).
  • Re: Wartosć scanway Autor: ~Profesor [185.26.180.*]
    Wszystkie startupy zawsze na początku nurkują po chwilowym wybiciu, do czasu aż odniosą sukces o ile odniosą.
  • Re: Wartosć scanway Autor: ~Crimson [91.230.99.*]
    Czyli Pan Profesor zależnie id rozmówcy dobiera sobie narzędzia korekcyjne i zaczął od precyzyjnej wyceny która według jego precyzyjnych wyliczeń jest o te kilak PLN na akcje niższa ale jak się okazało że to start up to zmiana na korekta bo po wybiciu musi być dopóki spółka nie dowiezie :-) no nie wytrzymam :-)
  • Re: Wartosć scanway Autor: ~Pati [5.173.212.*]
    Zawsze mnie zastanawia na ile takie obrzydzanie spółki na portalu bankier.pl jest skuteczne i czy są osoby które podejmując decyzję kierują się wpisami...
  • Re: Wartosć scanway Autor: ~Profesor [141.0.12.*]
    Oczekuje że skanway zanurkuje o ile nie będzie jskiegoś spektakularnego sukcesu
[x]
SCANWAY -2,29% 171,00 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.