Coś jest na rzeczy, mamy dwa skupy prezesa przez dwa dni. Patrząc na arkusz zleceń jak będzie dalszy skup to będą kolejne wzrosty. Po wybiciu oporu na 8,60 powinien zacząć się ruch na północ.
Co ciekawe podczas lipcowego wystrzału pojawiła się spora podaż. Teraz na tych poziomach bardzo malo podazy. Wydaje sięj jakby tamtą podaż zebraly silne ręce. Tutaj wg mnie warto na razie caly czas dokupować na korektach..
Trzymam te akcje już ponad rok, fakt były lepsze inwestycje. Ale zamierzam potrzymać je jeszcze kolejny rok, bo jeśli pojawią się też zamówienia z rynku egipskiego (w jednym przetargu juz złożyli ofertę, do kolejnego podejdą w listopadzie), to może cierpliwość się bardzo opłaci, mam nadzieję :)
Czy ktoś zgłębiał temat wycofania spółki z obrotu na GPW ? Będzie jakieś wezwanie albo cos ? Patrząc na zachowanie kursu, akcje wydają się już zebrane ...
https://comparic.pl/znana-spolka-po-dziesiecioleciach-zniknie-z-gpw-co-stanie-sie-z-drobnymi-akcjonariuszami/
Pan Nowacki pomylił Feerum z Ferrum, ręce opadają
Czas wrócić na pokład. Perspektywy na następny rok bardzo dobre, ponad 80 mln umów do realizacji, 180 mln czeka na KPO, do tego Egipt. 2025 to rok Feerum?
Miałem kiedyś trochę Feerum na koncie IKE, ale wyszedłem. Teraz rzeczywiście tańsze zakupy tylko po kilkaset sztuk są możliwe, powoli dokupuję, ale 8,80 jak widać jest ukryte zlecenie sprzedaży, więc może trochę potrwać zanim pokonamy ten poziom.
Ja staram sie blizej 8.50, ale rzadko coś wchodzi. Po 8.80 faktycznie sie pojawia czesciej i wiecej, zobaczymy czas pokaze. Moze Prezes to wyczyści następnym razem jak sie weźmie za zakupy
Szkoda, mam nadzieję że jeszcze będą tanie zakupy poniżej 9,-, wyniki dopiero 30 kwietnia, ale może być wysyp nowych umów w następnych miesiącach i wtedy kurs może wejść w rejony dwucyfrowe. Udało się zebrać około 1000 sztuk i trzymam.