• Tko Autor: ~Ccjgisław [89.19.67.*]
    Ale się tym TKO bawicie. Ładnie to tak?
  • Re: Tko Autor: ~Kamil [89.151.24.*]
    Dwa lata kiszenia może w końcu pójdzie w górę ta nasza perła …
  • Re: Tko Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [5.173.79.*]
    A jak! Takie ogórki 2 letnie jak na stół postawisz i odkręcisz to pokrywka wystrzeli w kryształowy żyrandol a potem w karnisz rykoszetem. No niech ta rośnie jak ciasto drożdżowe bo mnie już emocje noszą jak diesla na eko rzepaku. Dobra ja się uzbrajam w tą cierpliwość i będę patrzał co się będzie dziać i będę milczał. Zamykam buzię na kłódkę i kluczyk do studni. Odezwę się jak zwykle za jakiś czas. Oddaje głos specjalistom( oddaje głos do studia) Z Waszyngtonu Brzęczyszczykiewicz! Teraz Pogoda!
    Trzymajcie się kochani cieplutko bo coraz chłodniej ! Za niedługo długi weekend ! Wszystkiego dobrego !
  • Re: Tko Autor: ~Ccjgisław [109.76.166.*]
    Dasz radę? :-)
    Milczałem 5 dni i 5 nocy!
    Skonczyło się ! Ale powiem wam że odwiedził mnie dziś pewien Ptak ! A ten że Ptak zwiastuje dobre rzeczy ! I ogólnie kąt wpadania światła do salonu jest jakiś przyjaźnie nastawiony! Odczuwam pozytywne wibracje wpadających dźwięków sąsiada mówiącego do kogoś ! Myślę że to dobry moment aby przerwać milczenia ! Gryzłem się i biłem się z własnymi myślami by milczeć ! Dlatego Jestem! Witajcie Kochani ! Kto się bawi w zakute samoloty ! ? Pamiętacie tą zabawę ? Tak mi się przypomniało! Urodzajne to tygodnia życzę każdemu !
  • Re: Tko Autor: ~Miki [212.129.85.*]
    Zabawiałeś się ptakiem?
    Panie Mikosławie no ja bardzo Pana proszę o zachowanie kultury ogłady i galanterii! Niestety nie wiem o czym Pan mówi! Co to znaczy ,,zabawić się ptakiem " ? Jeśli Pan traktuje zwierzęta w sposób rzeczowy to wylacznie Pana sumienie za które ja nie biorę odpowiedzialności. Natomiast sugerowanie lub promowanie takich zachowań a propos dzikiego ptactwa nie jest na miejscu i odbiega od norm przyjętych w naszym społeczeństwie. Nie życzę sobie aby Pan zwracał się zarówno do mnie jak i do Ptactwa w mojej przestrzeni w ten o to karygodny sposób ! Lepiej tam za godzinkę proszę obserwować kurs naszej Cudnej Perełki ! Hehe :-D
    Pozdrawiam Panie Mikisławie :-D
  • Re: Tko Autor: ~marian_koniuszko [86.41.166.*]
    no dzisiaj poszła :)
[x]
1SOLUTION -3,84% 0,09 2025-11-14 16:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.