Ja jak czegos chce, to zwykle to robię, no chyba ze uznam, ze to bzdurna zachcianka
Jest wysokie prawdopodobienstwo, ze po wynikach wzrosnie albo spadnie
No to kolego pomogłeś uuułłlaaa. Pytam jak tutaj akcje wcześniej zachowywały się po wynikach.. nie chce przeplacic, i tak się zastanawiam czy 67 to nie za duzo
No właśnie rekomendacja na 85 robi wrażenie chociaż z drugiej strony z nimi też bywa różnie. Zobaczę jak jutro będzie się zachowywał kurs, chociaż przy piątku zazwyczaj są wzrosty.
Na poważnie to sam zdecyduj, a co do rekomendacji to spójrz na ich historię. Trigon rozpoczął wydawanie rekomendacji dla XTB w sierpniu 2021 z zaleceniem kupuj z ceną 24,10 a kurs był wtedy 16,30. Minęły 3 lata. Kurs jest dużo wyżej i ma potencjał na kolejne wzrosty. Poczytaj choćby wcześniejsze rekomendacje Trigona i sam oceń czy się sprawdzały.
Dla mnie to jest skumulowana w jednym źródle wiedza. Nie trzeba przekopywać raportów konkurencji, żeby się dowiedzieć jak nisko jest wyceniane XTB choćby w porównaniu do takiego Plus500.
scenariusz z przeszłości powiela sie bezblednie - przed wynikami gdy nie sa po mysli rynku kurs rośnie aby mial z czego spadac jesli : a/wyniki będą zbyt dobre a to znaczy ze trudno bedzie aby byly powtarzalne b/wyniki beda nie po mysli rynku czyli animatorow rynku akcji XTB zwroccie uwage jak szerokie sa widelki ceny zakupu akcji z rynku na potrzeby programu motywacyjnego
Jest i on - piewca " nie przejdzie 22 ,70 " gdzie byłeś w trakcie sesji ?
Długo myslałeś i nic mądrego widać nie wymyśliłeś ...
Widełki są z szablonu , zobacz sobie jakie były poprzednio a po ile kupili..
Podpowiem ci , skupili od razu po WZA po uprawomocnieinu uchwały i kupili w ciągu jedego dnia nie zaważając wcale na cenę
Sprawdź sobie , ile od tamtej pory są już zarobieni menadżerowie , którzy te akcje dostali w programie motywacyjnym
Nie wiem też o jakich scenariuszch piszesz z przeszłości bo każde wyniki były lepsze r/r od poprzednich a jakbyś sprawdził to przed poprzednimi wynikami kurs zachowywał się neutralnie a wszyscy potem się dziwili , że wyniki lepsze a nie rosło przed i pasli , że spółka jest " szczelna " .
Poza tym przespałeś chyba ostatnie informacje , bo choćby Bloomberg zauważył XTB spółkę z Polski
Za chwilę karta z kontem wielowalutowym
Mając na uwadze kłopoty kantoru internetowego cinkciarz to może być strzał w 10
W Niemczech , gdzie XTB ma mocny oddział , niemiecki rząd planuje dopuścić do obrotu cfd
O pozostałych ciekawostkach które do końca roku odpali XTB to już pewnie słyszałeś , wiec pozwól że sobie oszczedzę czasu na uświadamianie
Przejrzałem historię jak się zachowywał kurs przed wynikami. Zazwyczaj rósł a kilka dni przed nawet dość mocno. Jutro kupię ale tuż przed wynikami sprzedam bo jest duże prawdopodobieństwo że będzie spadać .. ale do wyników może być tu nowe ATH
Tez mi się nie wydawało, żeby historie w minute sprawdził, bo musiałby znać daty wyników na pamięć, a gdzie jeszcze czas wejść na forum i zrobic wpis?
Dobry gamoń, ale za to wprawnie się kamufkuje pod różnymi ni c kami.
Naszym zdaniem spółka jest wciąż tanio wyceniana, patrząc na mnożniki konkurencji. Do tego dynamicznie się rozwija, sukcesywnie zwiększając bazę klientów, czego nie można powiedzieć chociażby o plus500, które nie było w stanie utrzymać stanu z okresu pandemii. W uproszczeniu: rosnąca liczba aktywnych klientów oznacza wzrost generowanego wolumenu.