• Mam poważne pytanie Autor: ~Dariusz [37.248.175.*]
    Czy kupić jutro po 67 czy może po wynikach lepiej bo może trochę spadnie ? Proszę o poważne odpowiedzi bez żartów. Chce kupić akcje xtb
  • Re: Mam poważne pytanie Autor: ~Stary_Nowicjusz [188.146.46.*]
    Ja jak czegos chce, to zwykle to robię, no chyba ze uznam, ze to bzdurna zachcianka
    Jest wysokie prawdopodobienstwo, ze po wynikach wzrosnie albo spadnie
  • Re: Mam poważne pytanie Autor: ~Sol [37.30.120.*]
    Może też spaść albo wzrosnąć.
  • Re: Mam poważne pytanie Autor: ~Dariusz [37.248.175.*]
    No to kolego pomogłeś uuułłlaaa. Pytam jak tutaj akcje wcześniej zachowywały się po wynikach.. nie chce przeplacic, i tak się zastanawiam czy 67 to nie za duzo
  • Re: Mam poważne pytanie Autor: ~Bart [88.159.128.*]
    Rekomendacja była w prasie pozytywne artykuły. Wykres piekny. Korekta skończona. Tak mi się wydaje.
    No właśnie rekomendacja na 85 robi wrażenie chociaż z drugiej strony z nimi też bywa różnie. Zobaczę jak jutro będzie się zachowywał kurs, chociaż przy piątku zazwyczaj są wzrosty.
  • Re: Mam poważne pytanie Autor: ~PW69 [80.94.19.*]
    Kto to jest ? dramat
  • Re: Mam poważne pytanie Autor: ~Pankracy [89.171.73.*]
    Na poważnie to sam zdecyduj, a co do rekomendacji to spójrz na ich historię. Trigon rozpoczął wydawanie rekomendacji dla XTB w sierpniu 2021 z zaleceniem kupuj z ceną 24,10 a kurs był wtedy 16,30. Minęły 3 lata. Kurs jest dużo wyżej i ma potencjał na kolejne wzrosty. Poczytaj choćby wcześniejsze rekomendacje Trigona i sam oceń czy się sprawdzały.
  • Re: Mam poważne pytanie Autor: ~Bart [88.159.128.*]
    Dla mnie czasem rekomendacja oznacza zielone światło coś w sensie "ok zebraliśmy już wystarczająco możemy ruszać "
  • Re: Mam poważne pytanie Autor: ~Pankracy [89.171.73.*]
    Dla mnie to jest skumulowana w jednym źródle wiedza. Nie trzeba przekopywać raportów konkurencji, żeby się dowiedzieć jak nisko jest wyceniane XTB choćby w porównaniu do takiego Plus500.
  • Re: Mam poważne pytanie Autor: ~kolekcjoner [5.172.255.*]
    Moja prognoza: 
    Do raportu kurs przebije 72. A po raporcie kurs zależny od wyników.
  • Re: Mam poważne pytanie Autor: ~mabmab [83.20.244.*]
    scenariusz z przeszłości powiela sie bezblednie - przed wynikami gdy nie sa po mysli rynku kurs rośnie aby mial z czego spadac jesli :
    a/wyniki będą zbyt dobre a to znaczy ze trudno bedzie aby byly powtarzalne
    b/wyniki beda nie po mysli rynku czyli animatorow rynku akcji XTB
    zwroccie uwage jak szerokie sa widelki ceny zakupu akcji z rynku na potrzeby programu motywacyjnego

• Re: Mam poważne pytanie Autor: ~Kaczan [31.135.199.*]
    Jest i on - piewca " nie przejdzie 22 ,70 " gdzie byłeś w trakcie sesji ?

Długo myslałeś i nic mądrego widać nie wymyśliłeś ...

Widełki są z szablonu , zobacz sobie jakie były poprzednio a po ile kupili..

Podpowiem ci , skupili od razu po WZA po uprawomocnieinu uchwały i kupili w ciągu jedego dnia nie zaważając wcale na cenę

Sprawdź sobie , ile od tamtej pory są już zarobieni menadżerowie , którzy te akcje dostali w programie motywacyjnym

Nie wiem też o jakich scenariuszch piszesz z przeszłości bo każde wyniki były lepsze r/r od poprzednich a jakbyś sprawdził to przed poprzednimi wynikami kurs zachowywał się neutralnie a wszyscy potem się dziwili , że wyniki lepsze a nie rosło przed i pasli , że spółka jest " szczelna " .

Poza tym przespałeś chyba ostatnie informacje , bo choćby Bloomberg zauważył XTB spółkę z Polski

Za chwilę karta z kontem wielowalutowym

Mając na uwadze kłopoty kantoru internetowego cinkciarz to może być strzał w 10

W Niemczech , gdzie XTB ma mocny oddział , niemiecki rząd planuje dopuścić do obrotu cfd

O pozostałych ciekawostkach które do końca roku odpali XTB to już pewnie słyszałeś , wiec pozwól że sobie oszczedzę czasu na uświadamianie
    Przejrzałem historię jak się zachowywał kurs przed wynikami. Zazwyczaj rósł a kilka dni przed nawet dość mocno. Jutro kupię ale tuż przed wynikami sprzedam bo jest duże prawdopodobieństwo że będzie spadać .. ale do wyników może być tu nowe ATH
  • Re: Mam poważne pytanie Autor: ~Kaczan [31.135.199.*]
    Dariuszu czy aby na pewno zrobiłeś to rzetelnie ... ?

Dziś Dariusz ?

Jak bym zaczał wymieniać spod jakich nazw piszesz, to by czasu zabrakło

Niezła inwencja w wymyślaniu tych nowych sowich nazw a dla przyzwoitości być choć IP zmienił

Przypominam więc , jak sprawdzić takiego delikwenta :

Krok 1 - otwórz wyszukiwarkę google i wpisz "forum bankier + IP" np. "forum bankier 5.173.89"
    uwaga: ip wpisujemy bez ostatniej kropki i gwiazdki

Krok 2 - Kliknij link na dole strony "Jeśli chcesz, możesz powtórzyć wyszukiwanie z uwzględnieniem pominiętych wyników."

Krok 3 - przejrzyj znalezione posty z różnych wątków różnych spółek, podziwiaj i zrób z tym co chcesz
  • Re: Mam poważne pytanie Autor: ~Miki [3.73.75.*]
    Fakt, sporo tych nicków, spod tego IP się nazbierało.
  • Re: Mam poważne pytanie Autor: ~Japierdziu [18.202.243.*]
    Tez mi się nie wydawało, żeby historie w minute sprawdził, bo musiałby znać daty wyników na pamięć, a gdzie jeszcze czas wejść na forum i zrobic wpis?
    Dobry gamoń, ale za to wprawnie się kamufkuje pod różnymi ni c kami.
  • Re: Mam poważne pytanie Autor: ~Star [81.219.10.*]
    Naszym zdaniem spółka jest wciąż tanio wyceniana, patrząc na mnożniki konkurencji. Do tego dynamicznie się rozwija, sukcesywnie zwiększając bazę klientów, czego nie można powiedzieć chociażby o plus500, które nie było w stanie utrzymać stanu z okresu pandemii. W uproszczeniu: rosnąca liczba aktywnych klientów oznacza wzrost generowanego wolumenu.
[x]
XTB 1,62% 109,04 2026-05-22 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.